Primul câine care patinează! A oferit o lecție de viață oamenilor!

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
30/09/2018, 16:47
Primul câine care patinează! A oferit o lecție de viață oamenilor! GALERIE FOTO
Primul câine care patinează a uimit toți oamenii din jur

Primul câine care a uimit prin faptul că patinează, dă o lecție de viață oamenilor care-l întâlnesc. Benny, pe numele său, a fost în urmă cu câteva luni salvat de la un adăpost de animale de Cheryl Del Sangro, o antrenoarea de patinaj. Iar, iubirea stăpânei lui pentru sportul pe gheață a ajuns și la animalul său de companie.  Patrupedul a descoperit și el plăcerea pentru sportul care i-a făcut viața mai frumoasă îngrijitoarei sale, Labradorul antrenându-se o dată la două săptămâni la Ice Center în Las Vegas. Povestea cățelului a pornit trist, dar acum, datorită unui omu cu suflet, a continuat minunat. După ce Cheryl l-a salvat de la eutanasiere, Benny, în vârstă de cinci ani, pare să-i mulțumească în fiecare zi stăpânei sale pentru gestul lui, făcând-o mândră.

Primul câine care patinează emană fericire în jur!

Primul câine care patinează a uimit toți oamenii din jur prin fericirea cu care face sportul pe gheata
Benny, alături de stăpâna sa, Cheryl

Citește și: Un om a fost înjunghiat într-un metrou din Londra!

Citește și: Principele Nicolae și Alina Binder s-au căsătorit! Ce rochie de mireasă frumoasă a ales Alina Binder

Citește și: Maria Ghiorghiu are o nouă prevestire! ”Vom auzi de mai mulți oameni răniți”

Însă și antrenoarea de patinaj este mai mult decât fericit pentru că Benny există în viața ei și pentru pasiune pe care acum o împart. Astfel încăt, de bucurie, Cheryl Del Sangro i-a făcut chiar și o pereche de patine care să i se potrivească, amândoi devenind din ce în ce mai fericiți. ”El este perfect și adoră să învețe trucuri noi. Este cel mai fericit câine, iar acum este atât de fericit încât nu-l mai poți scoate de pe gheață, de asta este din ce în ce mai bun”, a spus femeia.

De asemenea, aceasta este entuziasmată și de faptul că nu mai există un alt câine care să practice acest sport. ”Am căutat pe internet despre acest subiect, dar nu am mai găsit vreun patruped care poate să patineze”, a declarat Cheryl. Jurnaliștii de la Mirror.co.uk au întrebat-o pe stăpâna lui Benny care au fost primii pași în a arăta lumii talentul câinelui ei. Aceasta a spus că inițiativa nu a pornit de la ea, ci de la un amic. ”Un prieten mi-a spus că ar trebui să facem un video cu Benny, să-i face poate și niște poze în timp ce este pe gheață, iar eu am spus <>”, a povestit antrenoarea. De asemenea, aceasta le-a mai povestit și cum a început câinele să patineze. ”El mă urmărea pe gheață și alerga după mine. Poate și pentru că este atât de cald aici în Nevada, dar el s-a bucurat enorm că era pe gheață. Se rotea pe spate de fericire!”, a încheiat stăpâna lui Benny.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×