Betty Salam se simte rău în ultimele zile de sarcină! ”Nu prea m-am simțit bine”

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
30/09/2018, 18:35
Betty Salam se simte rău în ultimele zile de sarcină! ”Nu prea m-am simțit bine” GALERIE FOTO
Betty Salam a scris fanilor că se simte rău în sarcina

Betty Salam, fiica celebrului cântăreț, a declarat că se simte rău în ultimele zile de sarcăni! Aceasta le-a spus fanilor cu sinceritate cum merge sarcina până acum, însă, din fericire, toate momentele de rău se vor termina, căci va naște cât de curand. Din declarațiile ei de pe un cont de socializare, perioada de maternitate a fost complicată la început, dar se pare că stările de rău au ajuns până în ultimul trimestru. În josul unei fotografii pe care a postat-o, acum câteva zile, admiratorii lui Betty au întrebat cât mai are până naște și cum se simte.

Betty Salam se simte rău în ultimele sale zile de sarcină!

Prompt, cântăreața le-a răspuns fanilor și a zis că sunt unele nereguli. ”Nu prea m-am simțit bine, dar voi recupera”, i-a asigurat aceasta pe fani. Cât despre cum se comportă familia cu ea și schimbarea iubitului ei din momentul în care a aflat că va deveni tătic, Betty a asigurat jurnaliștii că toate sunt roz. ”Cătălin este schimbat, este mult mai matur, nu că nu era, doar că s-a schimbat, se vede că devine tătic. Mă bucur pentru că îl văd o persoană foarte fericită. Mă sună tot timpul, are grijă de mine”, a declarat fiica lui Florin Salam.

Betty Salam a anuntat fanii că se simte rău in ultimele sale zile de sarcina
Betty Salam, alături de soțul și tatăl copilului ei, Cătălin

Acum povestește cu bucurie despre bucuria de a fi mamă, însă începutul sarcinii a fost unul extrem de greu pentru ea, stând mai tot timpul pe perfuzii. ”Dorm puțin mai mult. Sarcina decurge foarte bine. A descurs prost la început, dar acum sunt foarte bine. Nu am pofte, am doar momente când îmi vine o idee. Uneori mi se mai întâmplă să am o stare de nervi. În primele două luni am avut o sarcină toxică. Nu am putut să fac nimic, am făcut perfuzii, nu m-am simțit deloc ok”, a mai spus cântăreața.

Betty Salam a anunțat fanii că se simte rău in ultimele sale zile de sarcina
Fotografia postată de Betty Salam pe Instagram cu burtica ei

De asemenea, artista a mai spus și câte kilograme a acumulat pe parcursul sarcinii. ”Am luat doar șase kilograme. Nu mi s-au umflat picioarele, nu m-a durut mijlocul. Cu poftele încep să mă abțin, să nu fiu nesimțită ca să zic așa. Unele femei exagerează”, a încheiat tânăra cântăreață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×