Dana Grecu, discurs la aniversarea Tamarei Buciuceanu: „Sunt consilier personal al lui Klaus Iohannis!”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
19/12/2018, 18:44
Dana Grecu, discurs la aniversarea Tamarei Buciuceanu: „Sunt consilier personal al lui Klaus Iohannis!” GALERIE FOTO
Ce discurs a ţinut Dana Grecu la aniversarea Tamarei Buciuceanu

Tamara Buciuceanu a aniversat 65 de ani pe scenă, iar jurnalista Dana Grecu a uimit audienţa printr-un discurs. La încheierea Galei realizată în cinstea carierei Tamarei, Dana Grecu a luat microfonul şi a ţinut un discurs halucinant făcând referiri la Klaus Iohannis şi Ion Caramitru, a numit Teatrul Metrolpolis ca fiind „Teatrul Național al României” şi a mai vorbit despre viaţa de apoi.

„Am simțit cum (Tamara Buciuceanu n.r.) își dorea foarte mult să fiu aici. Ăsta este motivul pentru care eu vorbesc, după atâta lume bună, după atâta lume în fața căreia mă plec. Uitați care e chestiunea, doamnelor și domnilor, ca să îmi revin un pic: undeva în spate, acolo – președintele Klaus Iohannis aduce mulțumiri acestei doamne, undeva în spatele domniei sale – directorul Teatrului Național aduce mulțumiri acestei doamne.

Discursul halucinant al Danei Grecu la aniversarea Tamarei Buciuceanu

În numele lor, în seara aceasta, ca și consilier personal îi spun doamnei Tamara Buciuceanu viață lungă și multă prețuire. Teatrul Metropolis a fost în seara asta Teatrul Național. A strâns aici pe scenă toate scenele teatrelor din România. Așadar, Teatrul Metropolis, „Teatrul Național al României”, prețuiește unul dintre cei mai valoroși actori români, dacă nu cumva cel mai valoros. (…)

Să-i mulțumim în cuvinte, să ne plecăm ca gest și să închidem ochii ca să prindem momentul ăsta, ca să îl ducem cu noi până Dincolo. Unde cu siguranță ne vom întâlni. Toți. Am urcat pe scenă cu mari emoții și doar pentru că doamna Tamara Buciuceanu și-ar fi dorit să fiu aicea. La mulți ani, stimată doamnă, la mulți ani oamenilor care au spus azi la mulți ani și la mulți ani și oamenilor care nu au fost astăzi aici, dar cu siguranță undeva își vor rupe genunchii de suferință că nu au venit azi aici!”

„Ca om de presă n-am decât să spun că aș fi transmis în direct, că aș fi făcut din asta un serial, că aș fi făcut seriale cu astfel de oameni. Din păcate, sunt un muritor de rând ca și dumneavoastră și ca mulți oameni care n-au putere în țara asta. Puterea mea este să vă spun să vă dea Dumnezeu sănătate”, a spus Dana Grecu.

Jurnalista Dana Grecu
Jurnalista Dana Grecu

Contrar celor puse de Dana Grecu în timpul discursului halucinant, nici directorul TNB Ion Caramitru şi nici preşedintele României Klaus Iohannis nu se aflau în Bucureşti în momentul Galei de la Teatrul Metropolis.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×