Cum s-au îmbrăcat Meghan Markle și Kate Middleton la slujba de Crăciun?

Maria Cristina    Ana Chivu   
în Stiri mondene
25/12/2018, 15:46
Cum s-au îmbrăcat Meghan Markle și Kate Middleton la slujba de Crăciun? GALERIE FOTO
Familia regală a Marii Britanii venind la slujba de Crăciun

Meghan Markle și Kate Middleton au participat alături de familia regală a Marii Britanii la slujba de Crăciun de la catedrala Norfolk. De asemenea, s-a anunțat că prințul Philip, consortul Reginei Elisabeta a II-a nu va fi prezent la sărbătoarea mult așteptată.

Kate Middlenton și Meghan Markle erau vizibile fericite, iar în ciuda bărfelor apărute în presa de peste tot, cele două par să se înțeleagă destul de bine.

Meghan Markle și Kate Middleton, apariții răvășitoare la slujba de Crăciun!

Familia regală a Marii Britanii s-a aflat astăzi, 25 decembrie, la catedrala Norfolk, pentru a celebra Crăciunul.

Familia regală a Marii Britanii în drum spre catedrală pentru slujba de Crăciun.
Familia regală a Marii Britanii în drum spre catedrală pentru slujba de Crăciun.

Prințul William și soția sa, Kate, Prințul Harry alături de Meghan au intrat la slujbă vu zâmbetul pe buze. De asemenea, la catedrală a mai fost prezent și Prințul Charles, tatăl celor doi prinți.

 Familia regală la slujba de Crăciun
Familia regală la slujba de Crăciun

Neînțelegeri între Kate și Meghan?

Kate Middleton a făcut declarații despre relația pe care o are cu Meghan Markel. Totul a pornit de la niște speculații apărute în presă despre posibile tesiuni între cele două. Ducesa de Sussex a clarificat toată situația. „Da, absolut, sunt foarte încântată. Nu există un moment mai potrivit pentru a avea cu toţii copii. Mai ales când vine vorba de un verişor sau o verişoară pentru George, Charlotte şi Louis. Deci, asta va fi cu adevărat special“, a declarat Kate Middleton despre relația cu Meghan Markle.

„Tentaţia de a le eticheta drept rivale pe ducesele moderne a fost una în faţa căreia cu greu poţi rezista. În plus, diferenţele evidente dintre cele două personaje fac povestea cu atât mai plauzibilă: până la urmă, ce ar putea avea în comun o femeie rafinată născută în Berkshire, tiparul clasic al britanicei, şi mamă a trei copii cu o fostă actriţă americană care se simte mai în largul ei pe covorul roşu decât într-o reşedinţă regală?“, a declarat o jurnalistă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×