Monica Tatoiu o desființează pe Meghan Markle: ”Nu se poate compara cu Kate”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
02/11/2018, 20:41
Monica Tatoiu o desființează pe Meghan Markle: ”Nu se poate compara cu Kate” GALERIE FOTO
Monica Tatoiu o denigrează pe Meghan Markle, ducesa de Sussex

Monica Tatoiu a criticat-o dur pe Meghan Markle. Se pare că ducesa de Sussex nu este deloc pe placul vedetei, așa că vedeta nu a fost deloc blândă cu vorbele la adresa acesteia. „Eu sunt mai conservatoare şi vă spun că în anii ce urmează o să vedeţi o fricţiune între Meghan şi Kate care este o britanică adevărată cu atitudinea ei în care se văd 2.000 de ani de civilizaţie europeană.

E o atitudine de frondă pentru că oricât de mulţi bani ai avea nu poţi cumpăra istoria imperiului britanic. Şi dacă nu poţi avea îl ataci. Acelea care nu pot ajunge undeva apelează la asta.”

Monica Tatoiu o denigrează pe Meghan Markle

Monica Tatoiu se pare că o preferă în mod clar pe Kate Middleton, dat fiind faptul că recent a adus în față vorbe neplăcute despre ducesa de Sussex. Se pare că Monicăi Tatoiu nu i-au plăcut deloc unele apariții ale lui Meghan Markle, dat fiind faptul că aceasta a fost surprinsă cu lenjeria intimă în văzul tuturor. Un alt motiv deranjant la aceasta a fost că ducesa a uitat de câteva ori de etichetele ținutelor, așa că a defilat cu ele așa.

Monica Tatoiu nu a ținut cont de titulatura lui Meghan, așa că i-a adresat critici dure. De asemenea, vedea de la noi a făcut o simplă comparație cu Kate Middleton, moment în care Monica Tatoiu a văzut diferența extremă dintre cele două. „Eu sunt mai conservatoare şi vă spun că în anii ce urmează o să vedeţi o fricţiune între Meghan şi Kate care este o britanică adevărată cu atitudinea ei în care se văd 2.000 de ani de civilizaţie europeană.

E o atitudine de frondă pentru că oricât de mulţi bani ai avea nu poţi cumpăra istoria imperiului britanic. Şi dacă nu poţi avea îl ataci. Acelea care nu pot ajunge undeva apelează la asta. Şi publicitatea negativă ajută. Meghan nu se poate compara cu Kate, ea vine dintr-o altă lume şi nu o să se ridice niciodată la nivlul lui Kate. Ea este pusă acolo ca să creeze iluzia prostiei că se poate schimba ceva. Nu se poate schimba nimic, doar se poate bârfi, iar când oamenii bârfesc, băncile lovesc”, a declarat sincer monica Tatoiu în cadrul unei emisiuni la Antena 1.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×