Cum își ascunde Meghan Markle sarcina. Nu s-a văzut burtica la nunta Prințesei Eugenie

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
15/10/2018, 14:33
Cum își ascunde Meghan Markle sarcina. Nu s-a văzut burtica la nunta Prințesei Eugenie GALERIE FOTO
Meghan Markle și-a ascuns sarcina în ziua nunții Prințesei Eugenie

Meghan Markle este însărcinată! Mulți nu au crezut această veste pentru că Ducesa și-a ascuns burtica de gravidă. Însă, cum a făcut asta? Prezentă la nunta Prințesei Eugenie, alături de Prințul Harry, vestimentația sa nu a trădat deloc o posibilă sarcină, păstrând secretul foarte bine. Astfel, informația că aceasta ar purta în pântec o sarcină a surprins toți oamenii. Potrivit informațiilor din presă, Meghan Markle a împărtășit frumoasa veste cu apropiații în ziua de vineri, 12 octombrie 2018. Însă, cu toate că anunțul oficial a fost făcut tocmai luni, pe data de 15 octombrie, din partea Casei Regale, câțiva dintre cei prezenți la nunta Prințesei Eugenie și-au dat cu presupusul după ce i-au văzut îmbrăcămintea Ducesei de Sussex.

Aceasta a purtat o rochie total diferită față de ce ar alege în mod normal, lucru care a pus semne de întrebare legat de starea în care se află Meghan. Criticii au spus că a ales o rochie cu o culoare cam închisă pentru genul acesta de eveniment. De asemenea, un alt indiciu care ducea cât mai mult cu gândul spre perioada de maternitate nu a fost faptul că rochia avea o lungime anume, înâlțimea sa regală purtând mereu același tip de croială, ci faptul că paltonul pe care l-a purtat pe deasupra era închis doar la primii doi nasturi. Iar, cum în mod normal purta ceva mulat, dar discret ori rochii cu cordon în talie care să-i accentueaze talia, de această dată tot ce a purtat o fost cu o croială care să nu o țină în niciun fel, mai ales în zoua abdomenului, lucru care relevă existența unei sarcini de mai bine de 12 săptămâni.

Meghan Markle, sarcina ascunsa
Meghan Markle, în momentul ajungerii la nunta Prințesei Eugenie

Meghan Markle își ascunde sarcina! Nici nu s-a văzut burtica la nunta Prințesei Eugenie!

Meghan Markle, sarcina ascunsa
Meghan Markle, în timp ce discuta cu Prințul Harry, așteptând să apară mireasa

Și, după cum știm cu toții, femeile în această perioadă a vieții, trec prin multe schimbări, majoritatea fiind cauzate de hormoni. Printr-un astfel de episod a trecut deja și Prințul Harry. Se pare că, în capelă, în timp ce toți așteptau ca mireasa să-și facă apariția, Meghan Markle se purta deja ca o femeie însărcinată. Cum a fost momentul care a dat-o de gol pe Ducesă? În timpul unei discuții cu alte persoane cu care împarte același statut înalt, a avut o reacție ușor impulsivă față de Prințul Harry care a ăntrerupt-o din discuția ei, acesta fiind doar nerăbdător.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×