Meghan Markle este însărcinată! Anunțul oficial din partea Casei Regale

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
15/10/2018, 11:55
Meghan Markle este însărcinată! Anunțul oficial din partea Casei Regale GALERIE FOTO
Meghan Markle este însărcinată! Înălțimile lor regale vor deveni părinți de gemeni!

Meghan Markle este însărcinată! Casa Regală a anunțat oficial că Ducesa va naște în primăvara anului viitor. Conform Hollywood Life, surse din anturajul celor doi spun că urmează să fie părinții unor gemeni. Tot acestea susțin că micuții au fost concepuți în luna lor de miere. Apropiații cuplului regal au declarat că Meghan ar fi apelat și la ajutorul medicilor pentru a putea purta o sarcină, dat fiind faptul că aceasta știe că vârsta pe care o are ar fi un impediment. ”Meghan era conștientă că toate femeile care intră în familia regală au responsabilitatea de a aduce pe lume moștenitori.  Ea a apelat și la ajutorul medicilor, știind că femeilor peste 35 de ani le e mai greu să rămână însărcinate”, a dezvăluit o sursă apropiată.

Însă, cu ajutorul medicilor sau nu, toată lumea este extaziată de această veste. Conform telegraph.co.uk, unul dintre purtătorii de cuvânt ai Casei Regale și-a arătat bucuria aflării informației și a comunicat mai departe tuturor.  ”Înălțimile lor regale sunt bucuroase să anunțe că Ducesa de Sussex așteaptă un copil în primăvara anului 2019. Cuplul regal apreciază suportul pe care l-au primit din partea oamenilor din toată lumea încă de când s-au căsătorit în mai, iar acum au plăcerea să împartă cu toți fericita veste”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Meghan Markle, însărcinată! Casa Regală a confirmat anunțul!

Meghan Markle este insarcinată! Casa regala a confirmat zvonurile
Rochia pe care a purat-o Ducesa, în urma căreia s-au născut multe presupuneri legate de o posibilă sarcină

Conform informațiilor din OK Magazine!, primii care au aflat vestea ar fi fost Prințul Wiliam și Kate Middleton. Aceștia ar fi  cumpărat deja câteva hăinuțe pentru nepoții lor. De asemenea, momentul în care toată lumea se întreba dacă Ducesa ar fi sau nu însărcinată a fost în cadrul unui eveniment la care a participat, evident, alături de soțul ei. Aceasta a purtat o rochie care nu-i mai lăsa la vedete talia așa de mult, precum în alte dăți; rochie care a dat voie multor interpretări să apară, ea având o fustă plisată, cu o curea în talie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×