Scandal la Casa Regală! Mama lui Meghan Markle a jignit-o pe Regina Elisabeta

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
22/12/2018, 16:10
Scandal la Casa Regală! Mama lui Meghan Markle a jignit-o pe Regina Elisabeta
După ce Regina Elisabeta a fost jignită de mama lui Meghan Markle, este scandal la Casa Regală

După ce Regina Elisabeta a fost jignită de mama lui Meghan Markle,  Casa Regală este în plin scandal. Pe scurt, Doria Ragland, mama lui Meghan, a fost invitată de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii să celebreze sărbătorile la Sandringham, alături de întreaga familie regală.

Iar, cu toate că în familia fiicei ei fericirea plutește în aer, dat fiind faptul că aceasta și prințul Harry vor face primele sărbători împreună formând o familie, așteptându-și și primul copil, polemica învăluiește Sărbătorile.

Scandal la Casa Regală, după ce mama lui Meghan Markle a jignit-o pe Regina Elisabeta

Așadar, după ce anunțul oficial cum că regina a invitat-o pe Doria Ragland să petreacă Crăciunul alături de familia reglaă, revista People a arătat că profesoara de yoga a refuzat oferta suveranei Marii Britanii. În prezent, nu se cunosc motivele pentru care mama lui Meghan Markle nu ar vrea să onoreze invitația Reginei Elisabeta.

Scandal la Casa Regală! Mama lui Meghan Markle a jignit-o pe Regina Elisabeta
Doria Ragland, mama lui Meghan, a fost invitată de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii să celebreze sărbătorile

 

De altfel, această ofertă nu le-a fost adresată niciodată părinților ducesei de Cambrigde, Kate Middleton. De menționat este că refuzul lui Rangalnd vine într-un moment tensionat pentru Meghan, care este acuzată că dorește să schimbe tradițiile familiei regale britanice. În apărarea ducesei de Sussex a sărit tatăl său, Thomas Markle.

Mama ducesei de Sussex a refuzat invitația Reginei Elisabeta de a celebra sărbătorile, alături de familia regală

În cadrul unui interviu, acesta și-a protejat fiica de atacurile primite din partea a foi angajați ai acesteia, care și-au dat demisia din posturile lor. Totodată, el a dorit să profite de ocazie pentru a-i cere fiicei sale să-i răspundă mesajelor, astfel dedmonstrând încă o dată că rudele nu-i fac viața ușoară lui Meghan deloc.

Scandal la Casa Regală! Mama lui Meghan Markle a jignit-o pe Regina Elisabeta
Meghan Markle, alături de Regina Elisabeta

De altfel, povestea tumultoasă a ducesei de Sussex s-a aflat pe paginile publicațiilor din lumea întreagă și a conturat o relație toxică între membrii familiei acesteia, însă și o situație din care nimeni nu pare să iasă învingător.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×