Cum l-a învins Tedi Emi pe Mircea Badea! Motociclistul a dezvăluit tot

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
06/02/2019, 12:11
Cum l-a învins Tedi Emi pe Mircea Badea! Motociclistul a dezvăluit tot GALERIE FOTO
Cum l-a învins Tedi Emi pe Mircea Badea! Motociclistul a dezvăluit tot

Motociclistul Tedi Emi a povestit cum l-a învins pe Mircea Badea. Cel care l-a făcut K.O în 6 secunde pe prezentatorul TV a explicat combinația de lovituri cu care l-a pus la podea pe Mircea Badea. Din păcate pentru prezentatorul TV Tedi Emi i-a distrus speranțele că s-ar putea bate vreodată la profesioniști. ”Mircea Badea nu are șanse să devină un luptător, la vârsta lui. Sau, poate, dacă ar concura cu luptători de vârsta lui, de peste 40 de ani, la old-boys. Dar, cu un profesionist, nu îl văd să lupte un meci întreg”, a spus Tedi Emi.

Luptătorul „motociclist” a povestit că nu se aștepta ca Mircea Badea să nu aibă nicio reacție la combinația sa de lovituri. „Eu am vrut să îi dau cu genunchiul în cap, iar el a dat cu capul în genunchi Lovitura a fost cam de nota 9,5. Eu am dat cam de 8, mai ales că forța e mai mare la corp decât la cap, dar având în vedere că el a dat cu capul în genunchi, de la 8 s-a ridicat cam la 9,5.” a explicat Tedi Emi.

Cum l-a învins Tedi Emi pe Mircea Badea! E o combinație clasică, dacă știam că o să pice atât de rău, l-aș fi ținut

Motociclistul Tedi Emi l-a învins pe Mircea Badea cu o combinație clasică. În 6 secunde vedeta Antenei 3 era la podea în stare de inconștiență. „Este o combinație clasică din boxul thailandez. Adică două directe în gardă, clinci și genunchi în figură. Dar nu a avut nicio reacție, nu a blocat”, a povestit Tedi Emi, deținător al centurii negre cu 3 Dan în kickboxing. „A fost un KO foarte puternic și, sincer, chiar nu vă spun ca să mă pun bine cu el sau să vreau să par eu băiatul bun sau alte chestii. Dar, dacă aș fi știu de dinainte că o să pice atât de rău, l-aș fi ținut. Sincer. Adică, chiar a căzut foarte urât. I-am țintit fix bărbia. El s-a și lăsat un pic și asta a amplificat impactul. Adică el, practic, a dat un pic cu capul în genunchiul meu.”, a spus Tedi Emi

„Nu am stat să îl număr, eu vorbeam cu elevul meu care stătea cu mine la colț, mă uitam prin sală, nu am stat să număr. Dar, cred, după ce am văzut filmarea, cred că a stat 5-10 secunde a stat sigur. După aceea, este normal să nu te lase (nr. să mai lupte), ar fi fost chiar o crimă să îl lase. S-ar fi putu ridica foarte greu și vă dați seama că nu mai era în stare de nimic. Deci el nu mai era în stare să continue meciul sub nicio formă. Putea să aibă urmări foarte grave.”, a explicat din punct de vedere tehnic lupta cu Mircea Badea, luptătorul „motociclist” Tedi Emi.

Efectul loviturii l-a uimit până și pe luptător. „Când l-am văzut leșinat, căzut, am fost uimit. Am fost uimit de efectul loviturii, chiar nu mă așteptam.  Din experiența mea de 18 ani de arte marțiale nu am văzut un KO cum și-a luat Mircea Badea, să cadă cu capul așa. Dacă era să știu dinainte, chiar l-aș fi prins”, a dezvăluit cel care l-a făcut K.O pe Mircea Badea în doar 6 secunde.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×