Cum arată azi Pamela din Dallas, la 69 de ani! Are un iubit superb

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
10/01/2019, 14:16
Cum arată azi Pamela din Dallas, la 69 de ani! Are un iubit superb GALERIE FOTO
Actrița din serialul american Dallas, Pamela, arată fabulos la 69 de ani

Una dintre cele mai îndrăgite actrițe din serialul american Dallas, Pamela, arată impresionant la 69 de ani. Pe numele său, Victoria Principal, s-a retras de mulți ani din lumina reflectoarelor. Vedeta trăiește acum la o fermă și este foarte activă pe rețelele de socializare. De asemenea, actrița care a interpretat rolul celebrei Pamela Ewing a fost rugată să revină în serialul american care a consacrat-o, însă a refuzat să mai facă parte din distribuție.

Primul episod din Dallas a fost difuzat de TVR, în vara anului 1979. De atunci, timp de 9 ani, în perioada 1978-1987, Victoria Principal i-a dat viață Pamelei Barnes Ewing. Actrița avea 27 de ani când a primit celebrul rol., care, de altfel, i-a și adus un Glob de Aur, în 1993. La acea vreme, producția a creat isterie în rândul populației, căci Victoria și-a jucat atât de bine rolul. Aceasta a primit neîncetat mesaje și scrisori de felicitare.

Pamela din Dallas arată incredibil, la 69 de ani!

A fost o adevărată tragedie când cea care a interpretat-o pe Pamela Ewing a decis să-și părăsească ”soțul”, pe Bobby Ewing, și să se retragă. Astfel, din 2001, Victoria nu a mai acceptat să joace în niciun serial sau film artistic, ultima producție în care a mai acceptat să joace fiind ”Titanii”, realizată de Aaron Spelling.

Cum arată azi Pamela din Dallas, la 69 de ani! Are un iubit superb
Primul episod din Dallas a fost difuzat de TVR, în vara anului 1979

Așadar, ultimii ani au găsit-o pe Victoria Principal la ferma ei din Arizona, acolo unde își petrece timpul alături de animalele sale. Celebra actriță e activă pe Facebook, iar, în afară de imaginile de la fermă, aceasta publică și secvențe din reclamele produselor pe care le-a promovat, plus diverse amintiri din arhivă.

Cum arată azi Pamela din Dallas, la 69 de ani! Are un iubit superb
Victoria și iubitul ei, Rick, s-au cunoscut în 1990

Cât despre latura amoroasă, Victoria se iubește cu Rick Osborn, un cameraman. Anul precedent, actrița a fost surprinză pe plajă, în Malibu, de mână cu Rick. Cei doi s-au cunoscut în 1990.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×