Actorul Daniel Pilon a murit! Românii îl cunosc din serialul Dallas!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
29/06/2018, 13:56
Actorul Daniel Pilon a murit! Românii îl cunosc din serialul Dallas! GALERIE FOTO
Daniel Pilon a murit la 77 de ani

Doliu în lumea filmului, după trecerea în neființă a actorului canadian Daniel Pilon. În vârstă de 77 de ani, artistul avea o carieră de peste 50 de ani și era cunoscut pentru rolul pe care l-a jucat în celebrul serial Dallas. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Daniel Pilon a jucat rolul lui Naldo Marchetta, un baron al petrolului asemănător ca şi caracter lui JR Ewing. De asemenea, el a jucat de două ori rolul celebrului spion James Bond, în 1968 şi în 1984.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și FOTO Anii nu l-au iertat nici pe el! Cum arată acum ”Bobby Ewing” din Dallas 

Citește și Galerie FOTO. Era cea mai frumoasă ACTRIŢĂ din DALLAS. Cum arată “Pamela Ewing” ACUM 

Daniel Pilon, care l-a jucat de două ori pe James Bond, a murit după o lungă suferință

Născut pe 13 noiembrie 1940, la Montreal, Daniel Pilon şi-a început cariera cinematografică în 1968, când a jucat rolul Căpitanului Allwood în filmul britanic de război, Play Dirty. A apărut în numeroase seriale şi filme, inclusiv în producţia de mare succes Dallas, de la începutul anilor ’80. Ultimele apariţii ale lui Pilon au fost consemnate în 2011, în serialele ”La Galere” şi ”March a l’ombre”,vdar şi în scurt-metrajul ”L’invite”. Familia lui Daniel Pilon a dezvăluit că acesta a murit în urma unei lungi suferinţe.

Închide ×