Cum arată azi Ioana Blaj, fosta iubită a lui Paul Ipate. FOTO

Catalin Nae   
în Stiri mondene
09/04/2019, 17:25
Cum arată azi Ioana Blaj, fosta iubită a lui Paul Ipate. FOTO GALERIE FOTO
Cum arată acum Ioana Blaj, cea care a interpretat-o pe Cristina în reclama de la Vodafone.

Ioana Blaj și Paul Ipate au format în urmă cu mulți ani de zile un cuplu, atât în viața reală, cât și la TV, unde au apărut amândoi într-o celebră reclamă de la Vodafone. Cei doi s-au despărțit după ce actrița s-a îndrăgostit de regizorul Ducu Ion, care la vremea respectivă avea o relație cu Diana Dumitrescu. Ulterior, aceștia s-au căsătorit și au împreună doi copii.

Ioana Blaj și Paul Ipate au format un cuplu și în filme

Undeva în jurul anului 2006, Ioana Blaj și Paul Ipate au recunoscut că au o relație, însă nu au reușit să rămână împreună, în cele din urmă. Chiar dacă cei doi s-au despărțit în viața reală, au continuat să formeze un cuplu în filme, iar în anul 2014, au jucat împreună în filmul Cuscrii, unde au avut și niște scene în care se sărutau.

După ce relația cu Paul Ipate nu a funcționat, Ioana și-a găsit fericirea în brațele regizorului Ducu Ion. La scurtă vreme după ce ei au confirmat faptul că sunt împreună, ea a dezvăluit că este însărcinată și că va deveni pentru prima oară mamă. În anul 2014, ea a adus pe lume un băiețel, pe nume Filip.

Ioana Blaj și Ducu Ion formează un cuplu de ani buni

Ioana Blaj a luat o pauză de patru ani de la actorie

Ioana și Ducu avea să devină părinți pentru a doua oară în anul 2017, când actrița aducea pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care la naștere a avut puțin peste 4 kilograme. Având doi copii, fosta iubită a lui Paul Ipate s-a decis să se dedice familiei și să se ocupe de creșterea copiilor, abandonând temporar cariera în cinematografie.

În 2018, ea a revenit pe platourile de filmare pentru prima dată de la nașterea primului copil și a intrat în distribuția serialului de succes Fructul Oprit, difuzat de Antena 1. Ea o interpretează pe Iza, o femeie independentă, dedicată vieții profesionale, care pune cariera deasupra vieții sentimentale.

Într-un interviu acordat pe această temă, Ioana spunea că i-a „împrumat” o parte dintre trăsăturile sale personajului interpretat și anume faptul că este organizată, îi place să dețină controlul și să reușească în tot ce și-a propus. Ea s-a declarat recunoscătoare că face parte din acest proiect.

„Este primul proiect de genul ăsta la care lucrez și sunt foarte emoționată, dar sunt focusată să-mi folosesc emoțiile într-un mod constructiv și să reușesc să creez un personaj care să ajungă și dincolo de micile ecran”, spune actrița, despre serialul Fructul Oprit.

În ceea ce-l privește pe Paul Ipate, el și-a găsit fericirea alături de Jojo, cu care are o relație frumoasă, care durează de ani buni. În anul 2017, cei doi au devenit pentru prima oară părinți, după ce Jojo a născut o fetiță pe nume Zora Maria Ipate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×