Fructul Oprit Live Stream pe Antena 1 – Episodul 29 din 3 aprilie

Catalin Nae   
în Stiri mondene
03/04/2019, 18:30
Fructul Oprit Live Stream pe Antena 1 – Episodul 29 din 3 aprilie GALERIE FOTO

Un nou episod al serialului Fructul Oprit este difuzat miercuri, 3 aprilie și poate fi urmărit live stream pe Antena 1, de la ora 20.00. Episodul 29 din sezonul al doilea îi pune telespectatori în fața unor întâmplări inedite, iar protagoniștii serialului se vor confrunta cu experiențe și cu situații neprevăzute.

Fructul Oprit, episodul 29, este Live Stream Online pe Antena 1: Relațiile se consolidează

Relația dintre Ioan și Ana începe să revină la normal, după ce aceștia au trecut printr-o perioadă mai delicată. Ioan (Vlad Gherman) îi va mărturisi iubirea Anei (Cristina Ciobănașu), iar fanii serialului vor putea vedea în episodul de azi din Fructul Oprit unde se îndreaptă relația lor.

Și Sonia și Alex vor avea parte de clipe de emoție pură, după ce povestea lor de iubire a fost supusă mai multor încercări. Cei doi au reușit să depășească dificultățile, iar relația lor a evoluat frumos. Cei doi își vor declara sentimentele și își vor promite ca nimic să nu îi despartă.

Ioan și Ana trec prin noi încercări în episodul 29 din serialul Fructul Oprit, live stream pe Antena 1 în 3 aprilie

Noi intrigi în episodul 29 din Fructul Oprit: Ce va face Marius

De cealaltă parte, Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici) este decis să afle adevărul și va face tot ce este posibi pentru ca fiica sa să nu aibă de suferit. “Am să aflu cine a tras și am să găsesc și dovezi. Și atunci să vă țineți!”, îi spune el lui Adrian, conform paginii de internet a acestui serial.

Nu în ultimul rând, Costică (Liviu Vârciu) va organiza o întâlnire între Mircea (Mihai Călin), Sile, Lina Boască (Marian Râlea și Adriana Trandafir) și Roxana Baicu (Carmen Tănase). “Deschidem primul grup de ajutor reciproc”, spune acesta. “Vă rog frumos să faceți exact cum am văzut eu în filme… Alcoolicii Anonimi!”, continuă acesta.

Fructul Oprit este unul dintre cele mai de succes seriale românești din ultima vreme. Producția realizată de Antena 1 a ajuns la al doilea sezon, iar audiențele sunt bune. Conform informațiilor furnizate de Pagina de Media, serialul adună în fața micilor ecrane peste un milion de telespectatori la nivel național și în jur de 300 de mii pe segmentul de public comercial.

Fructul oprit este un serial dramatic bazat pe romanul turcesc „Aşk-ı Memnu'”, același pe care s-a bazat și un serial cu același nume difuzat de Kanal D în urmă cu mai mulți ani. Din distribuția serialului fac parte, printre alții, Adrian Titieni, Carmen Tănase, Michaela Prosan, Petru Păun sau Vlad Gherman. Premiera serialului a avut loc pe 15 ianuarie 2018. Primul sezon a avut 2e de episoade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×