Fructul Oprit LIVE Stream Online pe Antena 1, miercuri, 6 martie

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/03/2019, 19:35
Fructul Oprit LIVE Stream Online pe Antena 1, miercuri, 6 martie GALERIE FOTO
Frunctul oprit LIVE Stream ediție 6 martie

Ediția de azi, 6 martie, a serialului Fructul Oprit, de pe Antena 1 se vede LIVE Stream Online de la ora 20:00! Una dintre cele mai frumoase producții românești aduce iar momente de neuitat și pline de emoții. Personajele au căi diferite, iar spiritele se cam încing în poveștile de dragoste. Oare personajele principale vor mai fi împreună sau soarta le va despărți din nou? Urmărește ediția de astăzi pentru a afla noile evenimente!

Fructul Oprit LIVE Stream Online, pe Antena 1! Ce surprize aduce ediția de azi, 6 martie?

Fructul oprit continuă în această seară, pe Antena 1, la orele 20:00. Un nou episod va aduce zarvă în familia Caragea și nu numai. Protagoniștii fac alegeri care le fac viața un chin, dar lucrurile se ameliorează pe parcurs. Răsturnări de situație de neimaginat și momente tensionate vor reveni pe micile ecrane cu ocazia unei noi ediții. De asemenea, și elemente de umor vor fi prezente, ca de obicei. În episodul precedent, Sonia a avut parte de câteva conversații cu Alex și cu rivalul bărbatului. Cuplul Sonia-Alex a întâmpinat din nou probleme.

Nu vreau să te mai văd niciodată!”, îi spune Sonia, după ce descoperă un lucru care o împinge în brațele lui Adrian (Bogdan Albulescu). “Tu ai fost singurul bărbat, care m-a iubit cu adevărat”, îi mărturisește ea lui Adrian. Cei doi bărbați se confruntă din nou pentru femeia iubită, fiind cu greu despărțiți de Petru (Bogdan Iancu) și Mircea (Mihai Călin), care încearcă să tempereze situația dintre ei. “Să nu te mai atingi de Sonia!”, îi cere Alex rivalului său. “Tu ai împins-o în brațele mele!”, îi răspunde el. Ce hotărâre ia Sonia cu privire la cei doi bărbați, diseară, în episodul 25 din sezonul 2 “Fructul oprit”.

Fructul Oprit Live Stream Online ediție de azi, 6 martie
Fructul Oprit Live Stream Online ediție de azi, 6 martie

Fructul Oprit, ediția de azi, 6 martie Live Video

Ediția de azi, miercuri, 6 martie, aduce pe micile ecrane câteva dispute între protagoniștii celor mai frumoase povești de dragoste. Aceștia sunt testați foarte mult de persoanele din jurul lor și de experiențele trecutului. “Cameluța noastră vrea să fugă după <>”, este vestea pe care o primesc și care îi face să intre în panică. Discuții sunt și în cuplul Katia (Cosmina Dobrotă)–Suedezu (Gabriel Ciocan). “Eu cred că noi doi nu ne potrivim”, îi spune Suedezu

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×