Scandal cât casa la Asia Express! Jojo și Paul Ipate nu vor să mai audă de emisiunea de la Antena 1

Ana Chivu   
în Stiri mondene
25/03/2019, 21:48
Scandal cât casa la Asia Express! Jojo și Paul Ipate nu vor să mai audă de emisiunea de la Antena 1 GALERIE FOTO
Scandal la Asia Express! Jojo și Paul Ipate au mărturisit tot

Jojo și Paul Ipate reprezintă singurul cuplu care a participat la Asia Express și nu a dorit să apară la televizor după finele competiției. Aceștia au părăsit de curând show-ul de aventură din cauza unor probleme cu spatele ale actorului căruia i-a fost sugerat să nu mai participe. Actorul se confruntă cu dureri de spate din cauza herniei de disc, afecțiune care s-a agravat odată cu probele grele din concurs.

Jojo și Paul Ipate, scandal după Asia Express

„Celor care au ales să îmi trimită zeci de mesaje negative le spun atât: vă înţeleg. Sunt convinsă că nu sunteţi oameni răi. Îmi place să cred că binele face parte din fiecare om care există pe această planetă, chiar dacă lucrurile par altfel uneori. Aparenţele înşeală”, a fost mesajul transmis de Jojo, după părăsirea concursului, pe un site de soccializare. Vedetele concurente au afirmat faptul că li s-au scos declarații din context.

„Un montaj iscusit poate funcţiona perfect în condiţiile în care intri deja în povestea creată. Este o linie fină între real şi ireal atunci când priveşti un reality show, pentru că în cele din urmă este un format de televiziune. Aşa că eu vă rog să îl priviţi şi raţional dacă se poate, şi nu altfel.”

Jojo și Paul Ipate  spun adevărul despre toată experiența din Asia Express.
Jojo și Paul Ipate spun adevărul despre toată experiența din Asia Express.

Vica Blochina, atac la adresa emisiunii Asia Express

Vica Blochina s-a numărat și ea printre concurenții show-ului de aventură. Vedeta a afirmat faptul că Producătorii au făcut declarații urâte la adresa sa, venite din partea Lorei, pentru ca aceasta să stârnească discuții nebunuite. „La sfârşitul fiecărei zile ne vedeam şi atunci te întrebau ce părere ai despre colegi. Şi la un moment dat mi-au spus „ştii că Lora a spus despre tine aşa şi aşa’. Dar eu nu am văzut să spună aşa ceva.

Lora spune că nu a spus aşa ceva. Şi eu am spus „urâţenia pământului’, dar în maşina aia era Lora, dar eu nu am ştiut că ea e acolo. Eu am spus aşa la general, în glumă’, a spus Vica Blochina. Lora a găsit explicația tuturor nedreptăților: „Ca să ne poată uni şi să iasă cu scântei s-au încercat nişte bârfe. Eu nu am ştiut despre chestia asta, acum am văzut la tv. Mi-e frică de ce o să mai aud.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×