Asia Express Live Stream Online pe Antena 1-ediția de luni, 25 martie

Ana Chivu   
în Stiri mondene
25/03/2019, 18:30
Asia Express Live Stream Online pe Antena 1-ediția de luni, 25 martie GALERIE FOTO
Vezi ediția de azi,25 martie, a emisiunii Asia Express Live Stream Online.

Ediția de azi, 25 martie, aduce noi surprize pentru fanii experienței din India. Clipe grele și momente emoționate au tot apărut pe ultima sută de metri a emisiunii Asia Express. Vezi Live Stream Online ediția de azi, luni, și trăiește cu echipele rămase cele mai complexe probe. În ediția precedentă, surpriza a venit din partea echipei formate din Jojo și Paul Ipate, care au părăsit subit competiția.

Asia Express Live Stream Online pentru ediția de luni, 25 martie

Noi probe grele și experiențe de neuitat apar în ediția de azi, 25 martie, pentru concurenții de la Asia Express. În emisiunea anterioară, Jojo și Paul Ipate au fost nevoiți să părăsească aventura din India după ce actorul a primit vestea teribilă că problemele sale cu spatele se vor agrava. Medicul nu i-a dat undă verde acestuia, așa că cei doi au plecat spre casă. „Dragii noștri, mulțumim pentru toată susținerea voastră în această perioadă. Iubirea , compasiunea, toleranța și înțelepciunea voastră ne-au miscat până în adâncul inimii. Voi sunteți cei minunați!

Dacă am învățat ceva din călătoria noastră acel lucru este că oamenii trebuie să trăiasca pentru oameni, și nu altfel. Paul este bine acum și nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă am mai fi continuat. Noi chiar am luptat trup și suflet în fiecare clipă. Fără ascunzișuri, fără a fi mânați de altceva decât de bune intenții și dorința de a ne continua călătoria. Celor care au ales să îmi trimită zeci de mesaje negative le spun atât: vă înțeleg”, a fost mesajul lui Jojo, după părăsirea competiției.

Asia Express Live Stream Online 25 martie
Asia Express Live Stream Online 25 martie

Incident la Asia Express

Oase, coechipierul lui CRBL a fost accidentat de către Ana Morodan. Echipele rămase în joc au avut o probă care a necesitat consducerea autoturismului preferat de localnici, Tuk Tuk. Oase a căzut din mașina condusă de CRBL în timp ce vehiculul Anei Morodan s-a împins în cel al lor, prinzându-i piciorul acestuia la mijloc.  ”Drumul meu spre casă începe să se întrevadă ”, a spus CRBL, după accidentarea colegului său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×