Jojo și Paul Ipate, eliminați de la Asia Express de pe Antena 1. Unul dintre ei are probleme grave

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
24/03/2019, 21:14
Jojo și Paul Ipate, eliminați de la Asia Express de pe Antena 1. Unul dintre ei are probleme grave GALERIE FOTO
Jojo și Paul Ipate au fost nevoiti sa abandoneaza Asia Express

Aventura de la Asia Express a luat sfârșit pentru Jojo și soțul ei, Paul Ipate. După ce au trecut prin atâtea încercări împreună, cei doi au fost nevoiți să se retragă din celebra emisiune difuzat de Antena 1. Cu părere de rău, cei doi au fost nevoiți să se retragă din cauza unor probleme de sănătate.

Jojo și Paul Ipate au abandonat emisiunea Asia Express din cauza herniei de disc a actorului

O afecțiune mai veche a lui Paul Ipate i-au pus capac. Actorul a rezistat cât a putut, dar a simțit că nu este de joacă, deoarece a suferit în trecut o operație foarte dificilă la coloana vertebrală, iar situația s-a agravat în timpul emisiunii Asia Express, unde a fost nevoit să care un rucsac imens aproape toată emsiunea.

Acest lucru i-a cauzat dureri insuportabile la coloana vertebrală care l-au făcut să abandoneze emisiunea. Hernia de disc este o afecțiune a vertebrelor care poate paraliza pacientul respectiv.

Jojo și Paul Ipate abandoneaza Asia Express
Jojo și Paul Ipate abandoneaza Asia Express, dupa ce actorul a avut o criza de hernie de disc

„Sănătatea lui este mai importantă decât orice provocare”

„Eu am o operație la spate de mai mult timp. Am ținut-o sub control o bună bucată de timp, dar chiar nu mai puteam. Vă dați seama, dacă nu aveam încredere în mine, nu aș fi venit aici, dar chiar nu mai pot continua. Îmi este imposibil”, a dezvăluit Paul.

Lui Jojo nu i-a fst ușor să abandoneze, dar sănătatea soțului său are prioritate. Cu ochii în lacrimi, Jojo le-a transmis succes celorlalte vedete rămase în cursa pentru marele premiu: „Știam care sunt problemele lui Paul, dar am crezut că va putea trece peste. Îmi pare rău pentru că de multe ori poate trebuia să fiu mai atentă. Sănătatea lui este mai importantă decât orice provocare”, a spus Jojo.

Jojo și Paul Ipate au fost protagoniștii unui episod violent! Cei doi au fost la un pas să se ia la bătaie, în timpul emisiunii. Jojo și-a amenințat soțul că se aruncă în fața unui mijloc de transport, iar Paul Ipate a fost la un pas să-i tragă o palmă soției sale, în văzul tuturor trecătorilor, dar și al tuturor telespectatorilor Asia Express.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×