Scene uluitoare la Asia Express! Paul Ipate, la un pas să o bată pe Jojo! Ce s-a întâmplat la Antena 1

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
07/03/2019, 19:52
Scene uluitoare la Asia Express! Paul Ipate, la un pas să o bată pe Jojo! Ce s-a întâmplat la Antena 1 GALERIE FOTO
Paul Ipate a vrut s-o bata pe Jojo, la Asia Express

Au curs lacrimi la ultima ediție Asia Express, iar Paul Ipate a fost la un pas distanță să o bată pe Jojo, în văzul tuturor celor aflați în zona „de conflict”, dar și în fața tuturor fanilor emisiunii de la Antena 1! Concurenții rămași în show-ul de televiziune par din ce în ce mai stresați și mai epuizați.

Paul Ipate era s-o bată pe Jojo în văzut tuturor telespectatorilor Asia Express

La ultima ediție, Paul Ipate si Jojo s-au certat și au fost la un pas să renunțe la competiție și să facă cale-ntoarsă pe Drumul Elefantului, spre România. Supărarea i-a cuprins și pe Ruby și iubitul ei, care s-au certat, iar artista a sfârșit izbucnind în lacrimi amare.

Jojo si Paul Ipate erau pe punctul de a termina proba dar Jojo era sleită de puteri și nu își dorea decât să se retragă din competiție, indiferent cât de mult ar fi insitat soțul și partenerul ei de drum să nu abandoneze lupta.

Paul Ipate bataie Jojo Asia Express
Jojo a vrut sa se retraga din emisiunea Asia Express

Jojo acționa haotic, iar asta l-a scos din sărite pe soțul ei, Paul Ipate

Vedeta parcă nu îl mai auzea pe soțul ei și acționa haotic. Fugea de lângă el și simula că se aruncă în fața scuterelor sau a tuctuc-urilor doar ca să îi atragă atenția și să renunțe la proba care aproape că i-a venit de hac. Tensiunea creștea rapid între ei iar la un moment dat Paul Ipate nu a mai suportat comportamentul soției sale și a avut o ieșire aproape violentă!

„Nu mai pot, am dat totul, dar nu mai pot. Nu mai pot sa merg, vorbesc serios, daca e mergem acasa, gata nu mai pot. Imi este foarte rau. N-am sarit in fata tuctuc-ului, m-am plimbat in cautarea concurentului” se plangea Jojo la Asia Express. Emisiunea Asia Express este difuzată pe Antena 1, în zilele de duminică, luni și marți, cu începere de la orele 20:00.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×