Dani Oțil a spus lucrurilor pe nume! De ce s-a despărțit de Mihaela Rădulescu

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
26/03/2019, 13:58
Dani Oțil a spus lucrurilor pe nume! De ce s-a despărțit de Mihaela Rădulescu GALERIE FOTO
Dani Oțil dezvăluie de ce s-a despărțit de Mihaela Rădulescu

Dani Oțil nu a uitat-o pe Mihaela Rădulescu. La 5 ani distanță de când cei doi nu mai formează un cuplu, simpaticul prezentator al matinalului de pe Antena 1 a vorbit deschis despre motivele care au dus la despărțirea de divă.

Dani Oțil dezvăluie de ce s-a despărțit de Mihaela Rădulescu

Dani Oțil a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Mihaela Rădulescu și, chiar dacă nimeni nu vedea cu ochi buni relația lor, din pricina diferenței de vârstă, ea fiind cu 11 ani mai mare, cei doi au rezistat vreme de șase ani.

Cu toate acestea, în 2014, cei doi prezentatori TV au decis să pună punct relației, spre dezamăgirea fanilor, însă despărțirea s-a produs în termeni buni, întrucât realizatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani și diva de la Pro au rămas prieteni.

Ce spune Dani Oțil despre despărțirea de Mihaela Rădulescu
Ce spune Dani Oțil despre despărțirea de Mihaela Rădulescu

Ce spune Dani Oțil despre despărțirea de Mihaela Rădulescu

Motivul despărțirii celor doi a continuat să rămână învăluit în mister, vreme de ani buni. Până acum, când Dani s-a hotărât să rupă tăcerea și să dezvăluie motivele care l-au determinat să pună punct relației cu Mihaela Rădulescu.

„Bineînţeles că există viaţă după Mihaela Rădulescu. Eu mai vorbesc cu ea, îi mulţumesc pentru viaţa mea sexuală din ultimii ani. Am iubit doar de două ori în viaţă. Am avut două relaţii, a câte şapte ani. Nu am făcut sex pe lângă. Spun rarisim. Eu şi Mihaela ne sunăm de Crăciun. Iau cina cu fete doar dacă îmi dau cheia de la casă” , a declarat realizatorul matinalului de la Antena 1, în urma cu ceva timp.

Îmi lipsesc mesajele tale. Următoarele mesaje erau să iau și apă minerală. După care veneau mesajele din valul trei: Tâmpita aia care cântă se uită prea frumos la tine, să nu-ți mai ia interviu. Mi-e dor să îmi mai dai câte un mesaj” , i-a transmis Dani fostei sale iubite.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×