Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu, din nou împreună, în platoul de la Neatza! Care a fost prima întrebare

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
29/11/2018, 12:43
Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu, din nou împreună, în platoul de la Neatza! Care a fost prima întrebare GALERIE FOTO
Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu, din nou împreună, în platoul de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Mihaela Rădulescu a fost invitată la emisiunea matinală de la Antena 1, Neatza cu Răzvan şi Dani. Aceasta a dat nas în nas cu fostul său iubit, iar Dani a ţinut să o întrebe ceva pe cea cu care s-a iubit ani buni. Mai multe imagini cu Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu, din nou împreună, în galeria foto.

„Mai faci prăjituri ca pe vremuri?”, a fost prima întrebare pe care Dani i-a adresat-o Mihaelei Rădulescu, cea pe care a supus-o apoi unor jocuri, împreună cu Horia Brenciu. Dani i-a pus să recunoască imagini din emisiuni vechi, pe care Mihaela Rădulescu le-a prezentat în trecut, la Antena 1, dar şi să răspundă cu „Am”, „N-am” la întrebări incomode.

Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu, din nou împreună

Dani anunţase că Răduleasca va veni la el în emisiune încă din emisiunea trecută: „Mâine este o zi de sărbătoare pentru multă lume. Mihaela a stat atâția ani în televiziune și s-a săturat să vină ăștia să o perie, să îi zică ce deșteaptă e…Eu vreau să mergem pe altă parte. Să vă audă și Mihaela și eu…să nu mă faceți de râs, să par iar prostul clasei. Vreau să veniți și să mă întrebați lucruri de genul: De ce se învârte Pământul?‘ a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii matinale.

Mihaela Rădulescu îşi muşcă unghiile în timpul unui joc la care a supus-o fostul său iubit, Dani Oţil. Vedeta TV se uită într-un monitor
Mihaela Rădulescu îşi muşcă unghiile în timpul unui joc la care a supus-o fostul său iubit, Dani Oţil

Recent, Mihaela Rădulescu a fost certată de fanii săi din spaţiul virtual, după ce s-a fotografiat într-o rochie extrem de scurtă, cu cizme lungi, peste genunchi. Mai mulţi utilizatori i-au spus vedetei că ar trebui să se îmbrace conform vârstei. „E o femeie bătrană care nu s-a împăcat cu soarta și e disperată după tinerețe, ajungând de pildă prin vestimentație, să alunece în penibil”, i-a scris un fan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×