Mihaela Rădulescu, criticată dur: ”Femeie bătrână!” Ce imagini postează pe internet de când a renunțat la Românii au talent

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
28/11/2018, 13:25
Mihaela Rădulescu, criticată dur: ”Femeie bătrână!” Ce imagini postează pe internet de când a renunțat la Românii au talent GALERIE FOTO
Fanii au criticat-o dur pe Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu a fost criticată dur de fanii săi de pe Instagram, după ce şi-a postat o fotografie în care purta o rochie foarte scurtă, cu cizme înalte, peste genunchi. Cei care o urmăresc pe vedetă au numit-o pe aceasta „femei bătrână” şi i-au transmis că ar trebui să se îmbrace adecvat pentru vârsta ei.

„Asta contează, să îmbătrânim arătând ca la 20 de ani? Întreb pentru o prietenă”, ”Ai un corp absolut demențial, dar să te îmbraci ca la 20 de ani denotă super multă imaturitate în gândire și e cam penibil. Ai arăta bine și sexy în absolut orice, bani ai, cum de nu te îmbraci mai bine?”, sunt doar câteva din meajele care au apărut pe pagina Mihaelei Rădulescu.

Mihaela Rădulescu, criticată dur de fani

Au existat şi oameni care au ţinut să-i ia apărarea vedetei şi i-au pus la punct pe cei care au atacat-o pe Mihaela Rădulescu: „Părerile voastre demonstrează doar propria voastră lipsă de bun gust și faptul că idolatrizați fără minte”.

Postarea Mihaelei care a atras comentariile negative pe Instagram
Postarea Mihaelei care a atras comentariile negative

„E o femeie bătrană care nu s-a împăcat cu soarta și e disperată după tinerețe, ajungând de pildă prin vestimentație, să alunece în penibil„, i-a mai spus un alt urmăritor.

Mihaela Rădulescu a plecat din juriul emisiunii Românii au talent şi a fost înlocuită de dansatorul Mihai Petre. Vedeta îşi anunţa plecarea în toamnă:,„Dragii mei, Ştiţi cum e cu momentele alea din viaţă, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi şi oricât de multe şi diverse lucruri ai de cântărit, de analizat. Am trăit un astfel de moment de curând şi am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine, asumându-mi, cum mă ştiţi, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon „Românii au talent”, strict din motive personale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×