Mihai Petre îi ia locul Mihaelei Rădulescu la „Românii au talent”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/10/2018, 13:07
Mihai Petre îi ia locul Mihaelei Rădulescu la „Românii au talent” GALERIE FOTO
Mihai Petre, revine în cadrul emisiunii de talente din România

Juriul de la „Românii au talent” nu a putut sta prea mult fără exigentul Mihai Petre. Acesta va reveni pe micile ecrane la locul de jurat pe care l-a ținut multe sezone ocupat.

Fosta jurată, Mihaela Rădulescu, a anunțat părăsirea show-ului de talente din motive personale, așa că producătorii au fost nevoiți să apeleze la iubitul dansator, cel mai de temut comentator din cadrul primelor sezoane.

Mihai Petre, din nou jurat la emisiunea de talente

Unii internauți se așteptau la o astfel de mutare din partea producătorilor emisiunii, acum este și oficial. Mihai Petre revine în forță pe scaunul de jurat pe care l-a ocupat și în trecut. După plecarea Mihaelei Rădulescu, locul nu putea rămâne gol, așa că dansatorul va comenta prestațiile românilor, talentați sau nu, alături de Andra, Andi Moisescu și Florin Călinescu. Românii au talent și-a schimbat opțiunile în urma plecării brunetei.

După o colaborare de patru ani, Pro TV a rămas fără juratul Mihaela Rădulescu. „Dragii mei, Ştiţi cum e cu momentele alea din viaţă, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi şi oricât de multe şi diverse lucruri ai de cântărit, de analizat. Am trăit un astfel de moment de curând şi am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine, asumându-mi, cum mă ştiţi, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon „Românii au talent”, strict din motive personale.

Mihaela Rădulescu la
Mihaela Rădulescu la „Românii au talent”

Mi-am anunţat acum o săptămână colegii de muncă şi partenerii de contract şi le mulţumesc nu numai pentru înţelegere, dar şi pentru o colaborare profesională de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare plăcere. Acum ştiţi şi voi şi vă mulţumesc cu tot dragul vouă, publicul meu şi al acestei emisiuni – pentru voi fac o reverenţă. Şi nu mă plec în faţa voastră doar fizic, ci şi cu inima mea toată, care vă îmbraţişează şi vă aplaudă!”, a anunțat Mihaela Rădulescu pe un site de socializare.

Mihai Petre, bucuros de noua schimbare

Mulți îi duceau dorul comentariilor și verdictelor neașteptate ale dansatorului, așa că producția show-ului l-a adus înapoi. Acesta se declară mai mult decât fericit de noua colaborare. “Sunt bucuros să revin în show-ul pe care-l iubesc. E un sentiment foarte plăcut, similar celui pe care-l trăiești atunci când te întorci acasă după mult timp și abia aștepți să te reîntâlnești cu cei dragi.

Mă refer aici la colegi, dar și la cei mai talentați români, cu care voi avea privilegiul să interacționez din nou. Eu, Andra, Andi și Florin ne dorim să scoatem la iveală talentul suprem. Eu mă voi îngriji în mod special, în stilul meu caracteristic, să scot la iveală numai talentul din această emisiune”, a declarat Mihai Petre.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×