Cum a apărut iubita lui Liviu Dragnea la petrecerea PSD de 8 Martie! Irina Tănase a atras toate privirile FOTO

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Imagini de ultima ora
08/03/2019, 23:53
Cum a apărut iubita lui Liviu Dragnea la petrecerea PSD de 8 Martie! Irina Tănase a atras toate privirile FOTO GALERIE FOTO
Petrecerea PSD cu ocazia zilei de 8 martie, la o vila RAPPS

Petrecere de zile mari la Partidul Social Democrat, cu ocazia zilei de 8 Martie! Liviu Dragnea a fost singurul reprezentant al sexului tare la petrecerea femeilor social-democrate. Președintele PSD a fost numai un zâmbet, a oferit flori colegelor de partid și a făcut o adevărată ședință foto.

Liviu Dragnea, singurul bărbat de la petrecerea femeilor din PSD, cu ocazia zilei de 8 Martie

Femeile din PSD l-au asaltat care mai de care pe Liviu Dragnea, dornice să se imortalizeze alături de liderul social-democrat, sub privirile vigilente ale iubitei sale, Irina Tănase. Partenera de viață a președintelui PSD este singura care lipsește din pozele de grup făcute alături de Liviu Dragnea, la evenimentul respectiv. Gurile rele au spus că aceasta ar fi încă o dovadă a faptului că cei doi nu ar mai forma un cuplu.

La evenimentul care a avut loc la o vilă de protocol a RAAPPS au fost prezente premierul Viorica Dăncilă, ministrul Fondurilor Fondurilor Europene, Rovana Plumb, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, consiliera de stat a premierului, Sevil Shhaideh, dar şi parlamentarele PSD.

petrecere PSD 8 martie
La petrecerea PSD de 8 martie femeile au primit flori din partea lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, urări pe Internet pentru toate femeile, de 8 Martie

Doamnele au primit buchete mari de flori, potrivit fotografiilor postate de Rovana Plumb pe pagina de Facebook. Liderul PSD a transmis un mesaj pentru Ziua Femeilor, şi pe pagina de socializare. „Sunteți pentru noi exemplu și sprijin, dar mai presus de toate, ne sunteți întotdeauna alături.

Vă mulțumim pentru fiecare zi, ne pare rău pentru fiecare supărare, iar astăzi vă spunem, cu drag: La Mulți Ani, dragi femei!”, a scris preşedintele PSD Liviu Dragnea.

Și premierul Viorica Dăncilă le-a trimis un mesaj femeilor de 8 martie, iar tema acestuia este încrederea în forțele proprii. „Eu cred în mine şi cred în femeile din România, cred în susţinerea femeilor din România şi cred în solidaritatea noastră”, a declarat Viorica Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×