Liviu Dragnea, anunț de ultimă oră privind alocațiile! Ce se întâmplă în legătură cu bugetul

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
06/03/2019, 12:55
Liviu Dragnea, anunț de ultimă oră privind alocațiile! Ce se întâmplă în legătură cu bugetul GALERIE FOTO
Liviu Dragnea, anunț de ultimă oră privind alocațiile

Liviu Dragnea a făcut un anunț de ultimă oră cu privire la alocații! Președintele Camerei Deputaților a declarat că alocațiile vor fi majorate în momentul în care bugetul pe anul 2019 va fi aprobat. Anunțul vine la scurt timp după ce sesizarea președintelui Klaus Iohannis cu privire la legea bugetului de stat a fost respinsă.

Liviu Dragnea, anunț de ultimă oră privind alocațiile

Liviu Dragnea a făcut un anunț de ultimă oră privind alocațiile. „Se vor mări când bugetul va fi aprobat. Deocamdată nu avem motivarea Curții. Când vom avea motivarea Curții în ceea ce privește legea privind plafonarea, o vom aproba în procedură de urgență, așteptăm să vedem ce va face Iohannis cu bugetul, că poate îl trimite în Parlament, suntem pregătiți, adoptăm rapid în cele mai scurte termene prevăzute de regulament. Nu vom promulga bugetul până nu iese motivarea Curții”, a declarat Dragnea după decizia CCR de a respinge sesizarea lui Klaus Iohannis.

Teoretic, președintele României mai poate întoarce o dată legea în Parlament, însă este greu de crezut că va face acest lucru în condițiile în care PSD și ALDE au majoritate și pot să nu țină cont de sugestiile șefului de stat.

Mesaj PSD
Mesaj PSD

Mesajul PSD după decizia CCR

„IOHANNIS TREBUIE SĂ ÎȘI CEARĂ SCUZE de la copii pentru amânarea majorării alocațiilor și de la comunitățile locale pentru întârzierea inutilă a investițiilor! Decizia Curții Constituționale prin care este respinsă plângerea președintelui împotriva bugetului de stat arată că singurul scop al lui Iohannis a fost să blocheze guvernarea PSD, așa cum am văzut și în cazul blocării nominalizărilor miniștrilor la Transporturi și Dezvoltare.

A fost doar o manevră electorală prin care Iohannis a vrut să împiedice PSD să realizeze lucruri bune pentru cetățeni: investiții în dezvoltarea locală, investiții în sănătate, majorări de pensii și salarii sau creșteri ale alocațiilor pentru copii. PSD nu va renunța! Vom continua să îndeplinim programul de guvernare votat de cetățeni!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a PSD.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×