Creșterea alocațiilor pentru copii, amânată din nou! Neînțelegeri în Parlament pe această temă

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
27/02/2019, 18:39
Creșterea alocațiilor pentru copii, amânată din nou! Neînțelegeri în Parlament pe această temă GALERIE FOTO
Parlamentarii au facut scandal pe alocatiile copiilor

Alocațiile copiilor și ordonanța lăcomiei i-au învrăjbit miercuri pe parlamentarii puterii și cei ai Opoziției! S-a ajuns la jigniri, iar scandalul dintre cele două tabere s-a sfârșit de-abia după ce senatorii Partidului Național Liberal au părăsit sala de plen, în semn de protest.

Scandal pe alocatiile copiilor, în Parlament

Creşterea alocaţiilor pentru copii a fost, din nou, subiect de ceartă în Parlament. Cu bugetul blocat la CCR, Opoziţia a dorit adoptarea unui proiect de lege care să garanteze că alocaţiile vor creşte totuşi de la 1 martie, însă solicitarea lor a fost refuzată de senatorii PSD.

Petru Movilă, deputat PMP: „Fac apel la PSD şi PNL să vă adunaţi şi să nu vă mai bateţi joc de subiectul alocaţiilor”.

scandal pe alocatii
Opozitia cere ca alocatiile copiilor sa creasca de la 1 martie

Alfred Simonis, deputat PSD a răspuns imediat: „Ar fi fost mai bine să faceţi lobby preşedintelui României pentru a promulga legea bugetului şi azi am fi avut alocaţiile în plată”.

Scandal a fost şi la adoptarea legii care desfiinţează cele opt direcţii regionale ale ANAF. Liberalii au acuzat Puterea că a făcut o concesie maghiarilor. Pavel Popescu, deputat PNL: „Sunteţi exemplu suprem de compromitere a imaginii României prin ce faceţi fiind alături de PSD”.

Szabo Odon, deputat UDMR: „O să vorbim despre un coleg care poate e un pic mai tânăr decât mine. De câte ori iese la microfon reuşeşte să jignească pe alţii şi să se compromită”..

De la dialogul acid, până la remarci răutăcioase nu a fost decât un pas. Florin Roman, deputat PNL: „Se presupune că politica e cea de-a doua profesie veche a lumii. Se aseamănă foarte mult cu cea mai veche”.

Varujan Vosganian, deputat ALDE: „Să faceţi asemenea comparaţii deşănţate legate de practicile cele mai vechi eu nu cred că e corect. Chestia cu încărunţitul – e adevărat că dvs sunteţi ca pana corbului, dar vreau să vă spun că uneori este o onoare să încărunţeşti când înţelegi ceva din asta”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×