Mesajul lui Carmen Iohannis de 8 Martie! Ce le-a transmis Prima Doamnă femeilor

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
08/03/2019, 18:16
Mesajul lui Carmen Iohannis de 8 Martie! Ce le-a transmis Prima Doamnă femeilor GALERIE FOTO
Carmen Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia zilei de 8 martie

Carmen Iohannis a ținut să le transmită un mesaj tuturor femeilor din România, cu ocazia zilei de 8 martie, când reprezentantele sexului frumos sunt în atenția tuturor, mai mult decât în orice altă zi din an.

Carmen Iohannis a postat o urare pentru toate femeile, cu ocazia zilei de 8 martie

Prima Doamnă a postat un mesaj pe Facebook, în care a urat „La mulți ani tuturor femeilor”! Postarea sa a primit peste 500 de like-uri, a avut 156 de comentarii și 26 de distribuiri.

Carmen Iohannis a postat și o fotografie interesantă, în care putem distinge două inimi și niște sfere care duc cu gândul la planete, poate chiar la echinocțiul de primăvară care se apropie.

mesaj 8 martie Carmen Iohannis
Mesajul postat cu ocazia zilei de 8 martie de catre Carmen Iohannis a primit mii de aprecieri

Internauții s-au înghesuit să îi mulțumească Primei Doamne pentru urare

„La mulți ani cu bucurii și toate cele bune”. „O primavara frumoasa”. „La multi ani draga doamna ! Multa sanatate si fericire alaturi de familia dumneavoastra si copiii de la scoala !”. „Inima Primei Doamne alaturi de noi, cele multe, ne este Primavara! Multumim!”. „La multi ani din DIASPORA”. Acestea sunt doar câteva dintre mesajele primite de Carmen Iohannis. 

Și președintele Klaus Iohannis a postat pe data de 8 martie un mesaj în care urează „La mulți ani tuturor femeilor”. Poza însă diferă de cea postată de soția sa. Președintele a postat pe Facebook un buchet mare de flori!

Postarea președintelui Klaus Iohannis a strâns peste 1200 de comentarii și a fost distribuită de peste 530 de ori, dar a înregistrat și nu mai puțin de 14 mii de like-uri!

”Vom sta alaturi de Femeia-Luptatoare”

Mesajele internauților nu s-au lăsat deloc așteptate. Unii dintre ei i-au mulțumit președintelui și i-au transmis că au încredere în el, alții însă îl arată cu degetul pentru situația din țară. O doamnă a adus-o în discuție chiar și pe Laura Codruța Kovesi!

„Multumesc Domnule Presedinte La multi ani si pt. femeile dragi Dvs.”. „Multumesc mult, Domnule Presedinte ! Vom sta alaturi de Femeia-Luptatoare, Femeia -Patriot, simbolul Justitiei adevarare, Laura Codruta Kovesi !”. „Va multumim domnule Presedinte ! Va dorim sanatate si putere de a invinge mafia psd – alde – udmr – kgb !!!”.

„Să avem grijă cui multumim!Cei care sunteti plecați în afară ii mulțumiți d-lui Presedinte ca v-a lăsat sa plecati si sunteti fericiti, plini de bani! De ce nu ati rămas in tara ca noi ca vedeti cu adevarat cine a ne-a ajutat?”.

„Multumim frumos. Dumnezeu sa va dea sanatate si sa ne scapati de raul ce Este in tara noastra scumpa si draga. Imi vine rau cand ma gandesc ce lasam la copiii si nepoti. Multumim pt tot. La multi ani si primei Doamne. O primavara frumoasa”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×