Cum a apărut Gina Pistol de Dragobete. Toată lumea întreabă unde e Smiley! Iată!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/02/2019, 13:29
Cum a apărut Gina Pistol de Dragobete. Toată lumea întreabă unde e Smiley! Iată! GALERIE FOTO
Cum a apărut Gina Pistol de Dragobete

În data de 24 februarie toți românii sărbătoresc ziua de Dragobete. Una dintre vedete care a arătat că iubește românește, căci a postat ceva specific în această zi și nu de Valentine’s Day, este Gina Pistol.

Prezentatoarea de la ”Asia Express”s-a fotografiat ținând în brațe o inimă mare de pluș. Deși zvonurile spun că Gina Pistol se iubește cu Smiley, niciunul dintre ei nu afirmă, însă nici nu infirmă totul.

Cum a apărut Gina Pistol de Dragobete

Unii ar spune că blondina nu are timp pentru dragoste, dat fiind faptul că este implicată în multe proiecte, iar cel mai mare este reprezentat de ”Asia Express”. Întrebată cum e să ”jongleze” cu două proiecte solicitante de televiziune, ”Chefi la cuțite” și aventura din Asia, vedeta a explicat că acestea sunt diferite, unul dintre ele reprezentând noi provocări, astfel că mereu este în ”priză”.

Cum a apărut Gina Pistol de Dragobete. Toată lumea întreabă unde e Smiley! Iată!
Prezentatoarea de la ”Asia Express”s-a fotografiat ținând în brațe o inimă mare de pluș

Ritmul acestor două proiecte este puțin diferit, căci la „Chefi la cuțite“ filmam în confortul platoului, în vreme ce pentru „Asia Express“ suntem mereu în căutare de noi provocări. Ambele îmi sunt foarte dragi, căci sunt înconjurată de o echipă minunată, care îmi este ca o a doua familie”, a declarat Gina Pitol pentru libertateapentrufemei.ro.

Cum a apărut Gina Pistol de Dragobete. Toată lumea întreabă unde e Smiley! Iată!
Poză trucată în photoshop

Mai mult, vedeta a vorbit și despre ce o unește de Smiley, căci de undeva au pornit zvonurile. „În general, doi oameni se atrag când au aceeași energie, când văd lucrurile la fel, când merg în aceeași direcție. Eu cred foarte mult în chimie și în lucrurile care ne sunt date. Cred în oamenii potriviți, întâlniți în locul și în momentul potrivit”, a spus prezentatoarea de televiziune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×