Smiley și Gina Pistol joacă împreună în comedia „Oh, Ramona”. Ce zice prezentatorul de la Românii au Talent

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
09/02/2019, 16:53
Smiley și Gina Pistol joacă împreună în comedia „Oh, Ramona”. Ce zice prezentatorul de la Românii au Talent
Smiley și Gina Pistol, actori în comedia „Oh, Ramona”

Smiley și Gina Pistol vor juca împreună în filmul „Oh, Ramona”, comedie care va avea premiera oficială în cinematografe pe 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiților. Cei doi formează un cuplu în viața reală, dar au roluri mici în producția cinematografică bazată pe romanul cu același nume, scris de Andrei Ciobanu. Totodată, Smiley și Gina Pistol nu vor apărea în nicio scenă împreună, după cum mărturisește artistul.

Cu „Oh Ramona”, Smiley are parte de o nouă experiență cinematografică, intrând de data aceasta în pielea unui polițist. Cântărețul a oferit și primele impresii legate de noua sa ipostază: „A fost foarte greu, pentru că a fost o filmare foarte de dimineață, eu sunt matinal, dar a fost la 4 dimineața, și la Brașov, adică nu am mai dormit în noaptea aceea. Friguț. Glumesc, nu a fost chiar atât de greu, pentru că eu oricum apar foarte puțin, adică trebuie să fiți foarte atenți să vedeți filmul, că dacă clipiți, s-ar putea să mă ratați”,a povestit Smiley cu umor, pentru Libertatea.

Smiley se transformă în polițist pentru comedia „Oh Ramona”

Deși scena în care apare Smiley trebuia să fie mai lungă, într-un final s-a hotărât ca aceasta să fie tăiată la montaj, întrucât filmul nu putea depăși o anumită lungime și alte secvențe au fost considerate prioritare. Pe cântăreț însă nu l-a deranjat foarte tare acest aspect: „Eu mă bucur foarte tare de fiecare dată când sunt invitat, că sunt polițist, că sunt pepenar, mă bucur, mi se pare funny. În general, eu mă ghidez după treaba asta: dacă îmi face plăcere să fac ceva sau mă distrează ceva, merită făcut. Am făcut și un film întreg cu „Simplu”, mie îmi plac filmele, în general, sunt pasionat de filme, dacă există ocazii de genul acesta, de ce nu?” ,a dezvăluit Smiley pentru sursa citată. 

Feli, partenera lui Smiley în filmul „Oh Ramona”
Feli, partenera lui Smiley în filmul „Oh Ramona”

Din distribuția filmului a făcut parte și Gina Pistol, însă aceasta nu va avea nicio apariție alături de iubitul său din viața reală. Pe Smiley îl vom vedea jucând în compania unei celebre colege de breaslă: „Cu Feli joc în film, suntem amândoi polițiști. Eu și Gina nu apărem în aceeași scenă. Nu avem legătură unul cu altul în film. Ea are o scenă filmată în altă zi, în altă perioadă de timp” ,a mai spus cântărețul și prezentatorul show-ului Românii au Talent.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×