Cum petrec bogații Valentine’s Day. Cină romantică pe iaht și bomboane învelite în aur

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
14/02/2019, 11:34
Cum petrec bogații Valentine’s Day. Cină romantică pe iaht și bomboane învelite în aur GALERIE FOTO
Bogații pot petrece Valentine's Day la locuinta maharajahului Jampur

Cu toții ne-am întrebat cum petrec bogații Valentine’s Day! În timp ce omul de rând are de ales între o inimioară de pluș sau un buchet de flori și o cutie de bomboane, milionarii stau în cumpănă dacă să închirieze un iaht și să plece unde vor ei sau să plece într-o excursie de un milion de euro împreună cu persoana iubită!

Aceștia pot pleca în cea mai scumpă vacanță de pe pământ, care costă un milion de euro și care poate să-i ducă într-o expediţie în 12 ţări în care să vadă 18 specii pe cale de dispariţie: de la rinocerii albi din Kenya, gorilele de munte din Rwanda la tigrii bengalezi din India şi urşii polari de la Cercul Arctic.

Milionarii pot dormi în palatul maharajahului din Jaipur, de Valentine’s Day

Pentru îndrăgostiții care nu se mulţumesc cu cele mai luxoase camere din hotelurile de 5 stele, de Valentine’s Day, există alte opţiuni. Cu 1,4 milioane de dolari, oricine se poate caza în palatele regale ale Indiei. Vacanţa presupune câte 3 nopţi de cazare în palatul care a servit drept platou de filmare pentru James Bond, în a şasea cea mai mare reşedinţă privată din lume şi în vechea locuinţă a maharajahului din Jaipur.

Cei care nu se uită la bani pot alege de asemenea să navigheze…unde vor ei, cu ajutorul unui iaht închiriat. O companie pune la dispoziția oricărui om cu dare de mână un iaht Benetti, lung de 60 de metri, cu trei punți distincte, unde poti servi cina sau sta la soare. Dacă amorezii de plictisesc, totuși, de Valentine’s Day, pot face puțină mișcare în sălile de gimnastică sau pot lenevi în jacuzzi sau pot face un masaj oricând doresc. la bordul iahtului au loc 12 persoane, iar personalul este și mai numeros: 15 angajați care sunt mereu dispuși să facă orice pentru a te simți bine. Pentru o săptămână la bordul acestei ambarcațiuni vei plăti 315.000 euro.

Oamenii cu bani pot cumpăra de Valentine’s Day cele mai scumpe bomboane din lume

În același timp, milionarii își pot trata iubitele cu bombonele. Și, ca orice milionar care se respectă, acesta îi poate cumpăra bomboane Knipschildt. Aceștia pot plăti 2,600 de dolari pentru aproximativ 454 de grame de bomboane. Knipschildt a fost creat în 1999 de către Fritz Knipschildt. Cea mai scumpă ciocolată pe care o vinde este o trufă de 250 de dolari din ciocolată neagră, care nu se găseşte în magazin, ci trebuie comandată.

Cele mai scumpe bomboane din lume, cadoul perfect de Valentine’s Day pentru cei mai bogati oameni din lume

Iubitele milionarilor s-ar mulțumi, probabil, de sărbătoarea iubirii, cum mai este cunoscută ziua de Valentine’s Day, și cu bomboane Noka. Acestea costă 854 de dolari și cântăresc 454 de grame. Bomboanele sunt făcute din cea mai fină ciocolată neagră din Venezuela, Ecuador, Trinidad şi Coasta de Azur. Mai mult, Noka nu foloseşte vanilie sau lecitină în ciocolată, iar domnișoarele rămân suple și dornice de iubire, datorită ciocolatei negre.

Vedetele de la Hollywood ar putea oricând să petreacă în stil mare Valentine’s Day! revista americană tocmai ce a publicat topul averilor celor mai cunoscuți oameni din Cetatea Filmului!

Top 10 cele mai bogate celebrități, potrivit clasamentului Forbes:

1. George Lucas: 5, 4 miliarde de dolari

2. Steven Spielberg: 3,7 miliarde de dolari

3. Oprah Winfrey: 2,8 miliarde de dolari

4. Michael Jordan: 1,7 miliarde de dolari

5. Kylie Jenner și Jay-Z: 900 de milioane de dolari

6. David Copperfield: 875 de milioane de dolari

7. P. Diddy: 825 de milioane de dolari

8. Tiger Woods și James Patterson: 800 de milioane de dolari

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×