Omul de afaceri care produce 120.000 de euro pe lună își caută iubită de Valentine’s Day. Cum arată anunțul de ”matrimoniale”

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
13/02/2019, 20:15
Omul de afaceri care produce 120.000 de euro pe lună își caută iubită de Valentine’s Day. Cum arată anunțul de ”matrimoniale” GALERIE FOTO
Matthew Lepre produce 120.000 de euro pe lună își caută iubită de Valentine's Day

Un om de afaceri care produce 120.000 de euro pe lună își caută iubită de Valentine’s Day. În vârstă de 26 de ani, Matthew Lepre își petrece majoritatea timpului călătorind prin lume pentru a oferi cursuri de business și spune dă din această cauză nu mai are timp să își dea întâlniri cu femei.

„Am petrecut atâta timp concentrându-mă pe carieră încât am simțit momentul că este cazul să iau o pauză pentru a pune la punct și latura personală a vieții. Acum că sunt stabil din punct de vedere financiar, sunt pregătit să întâlnesc fata care trebuie”, este anunțul de „matrimoniale” făcut de Matthew Lepre. În urmă cu doar trei ani, bărbatul avea trei joburi și muncea fizic pentru a putea avea grijă de mama lui, iar acum este un prosper om de afaceri și câștigă 120.000 de euro pe lună. Nu a avut însă timp să se ocupe și viața personală, astfel că acum își caută iubită de Valentine’s Day.

Omul de afaceri e plin de bani, dar nu a avut noroc în dragoste
Omul de afaceri e plin de bani, dar nu a avut noroc în dragoste

Omul de afaceri produce 120.000 de euro pe lună și își caută iubită de Valentine’s Day

„Pe măsură ce am devenit din ce în ce mai prosper, am realizat că se apropie Valentine’s Day și am nevoie de cineva care să dea sens vieții mele și alături de care să am o relație serioasă. Aplicațiile prin intermediul cărora îți găsești jumătatea nu mi-au fost de folos. Îmi doresc o relație serioasă, vreau o persoană de care să mă simt conectat. Prietenii mi-au făcut cunoștință cu mai multe fete până acum, dar nu am cunoscut-o pe cea potrivită. Nu mă interesează să cunosc fete dacă relația nu duce nicăieri”, a mai spus bărbatul de 26 de ani.

Munca l-a împiedicat pe Matthew să își găsească o iubită
Munca l-a împiedicat pe Matthew să își găsească o iubită

Omul de afaceri a călătorit până acum în cele mai exotice destinații din lume: plajele din Bali, deșertul din California și munții din Japonia. Iubește sporturile în aer liber și caută o parteneră de viață care să îl însoțească în călătoriile sale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×