Ce s-a întâmplat după prima emisiune ”Asia Express” de la Antena 1? Performanțele obținute de Gina Pistol

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
11/02/2019, 14:05
Ce s-a întâmplat după prima emisiune ”Asia Express” de la Antena 1? Performanțele obținute de Gina Pistol GALERIE FOTO
După prima emisiune ”Asia Express”, cifrele au fost aproape egale cu PRO TV

Prima emisiune ”Asia Express” de la Antena 1 a avut cifre aproape egale cu Pro TV pe național și urban. Pe publicul comercial, reality-show-ul a avut o poziție secundă. Emisiunea a avut o medie ce depășește 1,2 milioane de telespectatori la nivelul întregii țări, la mică distanță de Pro TV, ce era pe primul loc în top.

Kanal D s-a poziționat pe locul trei, cu Exatlon, cu puțin peste un milion de telespectatori. La nivelul publicului urban, audiențele au fost echilibrate. 670.000 a fost media pentru PRO TV, cu filmul X Men Apocalypse, iar Antena 1 tot pe acolo.

Prima emisiune „Asia Express” de la Antena 1, a avut o medie ce depășește 1,2 milioane de telespectatori

În schimb, la nivel comercial, Asia Express a ocupat poziția a doua, dar cu cifre peste media postului, aproximativ 310.000 de telespectatori, adică 7,2 rating. Liderii serii au fost PRO TV, care au adunat peste 380.000 de privitori. De curând, s-a stabilit și postul TV campion la înjurături și limbaj vulgar. Este vorba de Antena 1, care a avut derapaje. Mai exact, este vorba despre emisiunile: Acces Direct, În puii mei, serialul Băieți de oraș și Poftiți în vacanță, cu Nea Mărin.

Ce s-a întâmplat după prima emisiune ”Asia Express” de la Antena 1? Performanțele obținute de Gina Pistol
Emisiunea a avut o medie ce depășește 1,2 milioane de telespectatori la nivelul întregii țări

Astfel, postul TV a primit o amendă de 50.000 de lei, pentru încălcarea legislației privind protecția minorilor. Mai mult, CNA a luat în considerare atât ieșirile agresive din emisiunile lui Nea Mărin, cât și cazurile tragice prezentate detaliat în trei ediții Acces Direct.

Ce s-a întâmplat după prima emisiune ”Asia Express” de la Antena 1? Performanțele obținute de Gina Pistol
La nivelul publicului urban, audiențele au fost echilibrate

„Eu, de când sunt în CNA, emisiunile astea sunt la fel. Nicio amendă nu-i va descuraja. Nu vor să respecte legea și gata. Chiar eu nu știu ce să fac. Nu mi se pare absolut deloc în regulă. Dacă acest Consiliu dorește ca unele lucruri să fie corectate, ar trebui să luăm o măsură dură, dar cu toții”, a afirmat Gabriela Tufeanu, unul dintre membrii care a dorit o amendă mai mare pentru postul TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×