Care este postul TV cu cel mai vulgar limbaj? CNA a aplicat amenzi uriașe

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
11/02/2019, 13:44
Care este postul TV cu cel mai vulgar limbaj? CNA a aplicat amenzi uriașe GALERIE FOTO
Antena 1 este postul TV cu cel mai vulgar limbaj

Antena 1 este postul TV campion la înjurături și limbaj vulgar. Aceștia au avut diferite derapaje și, chiar dacă au fost ”acoperite” cu biip, unele au fost cât se poate de recognoscibile. Spre exemplu, gluma lui Bendeac: SNSPA ce înseamnă Școala Națională de Supt…Aiurea, potrivit paginademedia.ro.

De asemenea, formulările cu „dracul”, în toate formele, sunt la ordinea zilei, însă acestea au fost inofensive, comparativ cu alte vulgarități. De altfel, emisiunile în care s-au revârsat multe necuviințe au fost difuzate chiar în Prime-Time, la ore de maximă audiență, unele accesibile minorilor, de aceea au fost și amendați azi.

Antena 1 este postul TV campion la înjurături și limbaj vulgar

Este vorba despre Acces Direct, În puii mei, serialul Băieți de oraș și la emisiunile cu Nea Mărin, toate întâmplate în perioada ianuarie-septembrie 2018. Și, pentru această „avalanșă”, Antena 1 a luat o amendă, în valoare de 50.000 de lei, pentru încălcarea legislației privind protecția minorilor. De asemenea, CNA a luat în considerare și ieșirile agresive din emisiunile lui Nea Mărin, ”Poftiți în vacanță”, însă și cazurile tragice prezentate detaliat în trei ediții Acces Direct.

Care este postul TV cu cel mai vulgar limbaj? CNA a aplicat amenzi uriașe
Aceștia au avut diferite derapaje și, chiar dacă au fost ”acoperite” cu biip, unele au fost cât se poate de recognoscibile

Astfel, în urma ședinței de astăzi, pentru aceleași încălcări de la Antena 1, Dorina Rusu a propus o amendă de 200.000 de lei, dar nu a avut nicio șansă. Aceasta a atras două voturi, membrii Dorina Rusu și Gabriela Tufeanu.

Care este postul TV cu cel mai vulgar limbaj? CNA a aplicat amenzi uriașe
Antena 1 a luat o amendă, în valoare de 50.000 de lei

„Eu, de când sunt în CNA, emisiunile astea sunt la fel. Nicio amendă nu-i va descuraja. Nu vor să respecte legea și gata. Chiar eu nu știu ce să fac. Nu mi se pare absolut deloc în regulă. Dacă acest Consiliu dorește ca unele lucruri să fie corectate, ar trebui să luăm o măsură dură, dar cu toții”, a susținut Tufenau.

Câteva exemple în susținerea sancțiunii:

  • Acces Direct din 19 februarie – „Povestea de fetița de 10 ani, molestată de ruda de 50 de ani. Cu detalii despre ce s-a întâmplat.”
  • Acces direct din 23 mai – Povestea despre femeia măcelărită de soț în fața copilului, cu detalii.
  • Acces Direct din 11 iunie – Gina povestește despre cum a fost violată de tată la 11 ani.
  • In puii mei din 24 februarie, ediție în care a fost parodiat Corneliu Vadim Tudor: – „Scoateți cioara asta borâtă din platou”, „Scoteți-o din platou că o calc în picioare” „Nu-mi spui tu, pitica dracu, nu-mi spui tu pitică nenorocit㔄Taci dracu din gură cățea turbată”, „Arăți ca dracu, muma pădurii”. „Ați merita să vă duc pe un stadion și să vă sacrific și să vă execut și pe voi împreună cu maghiarii. Ce ai spus, mă tâmpitule”
  • În puii mei, 3 martie – „Fir ai ai dracu de pârdalnica dracu”, „Fă nenorocito”, „Fir-ai a dracu de urâta dracu”. „Dumnezeii mă-tii de pitică nenorocită”, „Hai mai repede, imbecilul dracului” „Cine ești tu, fă proasto, pitica dracu”.
  • În puii mei , 10 martie, în care a fost parodiat Vadim Tudor: „Dă-mă dracu de ștoarfă”, „mă tratezi ca pe o târfă”, „atât de nesimțită, handicapată”. „Firi a dracu de nenorocita dracu, atât de nesimțită, handicapată, cretina dracului” „stai jos cretino”.
  • 18 martie – traducerea numelui SNSPA în „Școala Națională de Supt…”, „să-ți muți hoitul”, „cine morții mă-tii ești”.
  • Băieți de oraș, 21 iunie – „Handicapatule, să moară mama, mânca-v-aș gura voastră”, „fă, dă-te dracu, ai înnebunit la cap”, „mă c*c pe mine”, „să moară familia mea”, „să moară mama”, „c**at”
  • Băieți de oraș, 24 iunie – „Handicapatule”, „să moră mama”, „prostule”, „să moară familia mea”, „ du-te dracu de handicapat”, „hai, handicapatule, „ce faci, mă, handicapatule”.
  • Poftiți în vacanță din 3 ianuarie – „Ia-o și spală-te nenorocitule”, „stai așa, firai a dracului”, „băga-mi-aș și eu în gura ta. Dă-te-n (biiip) mă-tii. Tâmpita de pe plantație, stai dă-te dracu.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×