CTP îl face praf pe Ludovic Orban: „Ar fi bine să aibă coronavirus. L-ar salva de ridicol”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
13/03/2020, 20:55
CTP îl face praf pe Ludovic Orban: „Ar fi bine să aibă coronavirus. L-ar salva de ridicol”
CTP îi face praf pe Ludovic Orban: „Ar fi bine să aibă coronavirus” *foto: facebook

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu – CTP a comentat criza politică în care se află România, în contextul crizei de sănătate cauzată de pandemia de coronavirus. CTP nu a ezitat să îi ironizeze atât pe Ludovic Orban cât și pe senatorul liberal Vergil Chițac, primul parlamentar român care a fost depistat pozitiv cu covid-19.

CTP îl face praf pe Ludovic Orban, după ce a anunțat că se autoizolează

Reputatul gazetar a vorbit despre sceneta de vineri, atunci când Ludovic Orban a chemat presa la o conferință de presă în care i-a anunțat că se autoizolează din cauza primei infecții de coronavirus în Parlamentul României.

CTP l-a ironizat chiar pe Orban, spunând că „ar fi bine pentru Orban sa aiba coronavirus. L-ar mai salva din ridicol.”

Cât despre faptul că premierul interimar a decis să se ducă la Vila Lac 1 pentru a se autoizola, Popescu a replicat acid:

„Orban de ce nu s-a izolat la biroul lui, domle? De ce s-a dus la Vila Lac 1? Miniștrii s-au dus fiecare la biroul lui. El de ce nu s-a dus la biroul lui?”

Popescu l-a criticat și pe Vergil Chițac

Popescu l-a criticat și pe senatorul Vergil Chițac, primul parlamentar român diagnosticat cu coronavirus. CTP susține că acesta nu a vrut să se izoleze, motiv pentru care a pus în pericol vieților altora:

„Eu sunt amiral, domle, cum să stau în izolare? Păi mă sperie pe mine un virus? Eu nu mă infectez cu așa ceva!”

Cât despre faptul că Chițac nu a mers cu izoleta la spital, gazetarul a zis: „Domnul senator vine ca bradul, iată-l, poporul lui Decebal. Nu are treaba el cu isoleta. De aia nu o să i se facă nici măcar dosar penal”.

Nu în ultimul rând, CTP a comentat și lipsa de reacție a celor de la PNL față de această situație:

„Am avut ghinionul să vină de la noi, acum trebuie să punem batista pe țambal – s-au gândit peneliștii. Am văzut-o și pe doamna Turcan care spune că nu a știut dânsul, că nu are nicio vină, că e de bună credință. Cum să fii de bună credință la așa ceva? Partidul este mai tare decât virusul!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×