CTP îl face praf pe Ludovic Orban: „Ar fi bine să aibă coronavirus. L-ar salva de ridicol”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
13/03/2020, 20:55
CTP îl face praf pe Ludovic Orban: „Ar fi bine să aibă coronavirus. L-ar salva de ridicol”
CTP îi face praf pe Ludovic Orban: „Ar fi bine să aibă coronavirus” *foto: facebook

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu – CTP a comentat criza politică în care se află România, în contextul crizei de sănătate cauzată de pandemia de coronavirus. CTP nu a ezitat să îi ironizeze atât pe Ludovic Orban cât și pe senatorul liberal Vergil Chițac, primul parlamentar român care a fost depistat pozitiv cu covid-19.

CTP îl face praf pe Ludovic Orban, după ce a anunțat că se autoizolează

Reputatul gazetar a vorbit despre sceneta de vineri, atunci când Ludovic Orban a chemat presa la o conferință de presă în care i-a anunțat că se autoizolează din cauza primei infecții de coronavirus în Parlamentul României.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

CTP l-a ironizat chiar pe Orban, spunând că „ar fi bine pentru Orban sa aiba coronavirus. L-ar mai salva din ridicol.”

Cât despre faptul că premierul interimar a decis să se ducă la Vila Lac 1 pentru a se autoizola, Popescu a replicat acid:

„Orban de ce nu s-a izolat la biroul lui, domle? De ce s-a dus la Vila Lac 1? Miniștrii s-au dus fiecare la biroul lui. El de ce nu s-a dus la biroul lui?”

Popescu l-a criticat și pe Vergil Chițac

Popescu l-a criticat și pe senatorul Vergil Chițac, primul parlamentar român diagnosticat cu coronavirus. CTP susține că acesta nu a vrut să se izoleze, motiv pentru care a pus în pericol vieților altora:

„Eu sunt amiral, domle, cum să stau în izolare? Păi mă sperie pe mine un virus? Eu nu mă infectez cu așa ceva!”

Cât despre faptul că Chițac nu a mers cu izoleta la spital, gazetarul a zis: „Domnul senator vine ca bradul, iată-l, poporul lui Decebal. Nu are treaba el cu isoleta. De aia nu o să i se facă nici măcar dosar penal”.

Nu în ultimul rând, CTP a comentat și lipsa de reacție a celor de la PNL față de această situație:

„Am avut ghinionul să vină de la noi, acum trebuie să punem batista pe țambal – s-au gândit peneliștii. Am văzut-o și pe doamna Turcan care spune că nu a știut dânsul, că nu are nicio vină, că e de bună credință. Cum să fii de bună credință la așa ceva? Partidul este mai tare decât virusul!”

Închide ×