Liberalul Vergil Chițac, confirmat cu coronavirus, întâlnire cu sute de femei musulmane de 8 martie!

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
13/03/2020, 12:46
Liberalul Vergil Chițac, confirmat cu coronavirus, întâlnire cu sute de femei musulmane de 8 martie! GALERIE FOTO
Vergil Chițac a fost confirmat cu coronavirus. Sursa foto - hepta.ro

Liberalul Vergil Chițac, confirmat cu coronavirus a avut parte de o întâlnire cu sute de femei musulmane de 8 martie! Mai exact, senatorul PSD s-a întâlnit de ziua mamei cu aproximativ 400 de doamne. A doua zi, acesta ar fi mers în Parlamentul României.

Liberalul Vergil Chițac, confirmat cu coronavirus, întâlnire cu sute de femei musulmane de 8 martie!

În acest moment, politicianul se numără printre cele 70 de persoane depistate deja cu coronavirus, iar în urma testului pozitiv, Ludovic Orban a anunțat că Guvernul și Partidul Național Liberal se vor autoizola.

Corespondentul Digi24 Constanța  a fost cel care a scos în evidență faptul că senatorul s-a întâlnit pe data de 8 martie, de Ziua Femeii, cu circa 400 de femei musulmane din tot județul.

Întâlnire de gradul zero, coronavirus la înălțime

Culmea, acesta nu a ezitat și a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care recunoaște că s-a simțit răcit după ce s-a întors de la o reuniunea internațională:

„Constat că s-a creat o adevărată isterie în plan social vizavi de o așa zisă infectare a mea cu Coronavirus. Informația vine exact pe fondul votului din Parlament de astăzi, pentru învestirea Guvernului Cîțu.

Este adevărat că ieri am anunțat că nu pot participa la vot pentru că sufăr de o răceală și voi rămâne acasă.

Totuși, nu știu în ce context colegii din Parlament au tras de la sine concluzia că sunt suspect de Coronavirus și au făcut public acest lucru.

Menționez că sunt sub medicație de două zile și nu am simptome de Coronavirus. Totuși, pentru a înlătura orice suspiciune, am solicitat efectuarea unui test și vă voi ține la curent”, a scris Vergil Chițac

La doar câteva ore distanță, verdictul avea să fie unul crunt și să arunce întreaga scenă politică în aer. Chițac a fost confirmat cu coronavirus, drept pentru care toți cei care au intrat în contact cu el sunt acum suspecți. Inclusiv cele aproximativ 400 de doamne.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×