Mesaj postat pe pagina de Facebook a Sorinei Pintea! „Umilirea şi tortura umană trebuie să dispară”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
05/03/2020, 09:42
Mesaj postat pe pagina de Facebook a Sorinei Pintea! „Umilirea şi tortura umană trebuie să dispară” GALERIE FOTO
Pe pagina de facebook a Sorinei Pintea a apărut o postare. Sursa foto - INQUAM_Photos_George_Calin

La două zile de la arestarea preventivă a fostului ministru al Sănătății, un mesaj a fost postat pe pagina de Facebook a Sorinei Pintea! Acesta a fost semnat de„ echipa Sorinei”.

Mesaj postat pe pagina de Facebook a Sorinei Pintea!

„Este inuman să laşi un om care suferă de o boală gravă fără asistenţă medicală specializată şi permanentă”, se arată în mesajul publicat pe pagina de Facebook a Sorinei Pintea, fostul ministru al Sănătăţii, arestată pentru 30 de zile, într-un dosar în care este acuzată că a primit mită.

Conform postării, umilirea şi tortura umană trebuie să dispară din ochii românilor.

„Umilirea şi tortura umană trebuie să dispară”

„Suntem împotriva a tot ceea ce inseamnă nerespectarea dreptului la o justiţie corectă şi nu vrem o ţară a cărei justiţie umileşte oameni şi le afectează starea de sănătate.

Justiţia să facă dreptate şi atât. Este inuman să laşi un om ce suferă de o boală gravă, care îi pune în pericol în fiecare clipă viaţa, fără asistenţă medicală specializată şi permanentă!

Unde este pericolul social în raport cu umilirea şi pericolul medical?! Să nu uităm că şi copiii României văd asta.

Umilirea şi tortura umană trebuie să dispară din ochii românilor, europenilor, oamenilor! Nimeni nu a stabilit că Sorina Pintea este vinovată! Ajunge! Adevărul va învinge!”, se mai arată în postare.

Vă readucem aminte că Tribunalul Bucureşti a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este însă una definitivă.

Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×