Cristian Daminuță și fosta soție s-au împăcat după 9 luni de la divorț! Gest impresionant de iubire

Maria Cristina    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/09/2018, 19:08
Cristian Daminuță și fosta soție s-au împăcat după 9 luni de la divorț! Gest impresionant de iubire GALERIE FOTO
Cristian Daminuta s-a impacat cu sotia sa , iar dovezile de iubire au și început să apară între cei doi

Cristian Daminuță și fosta lui soție s-au împăcat! Cei doi au îngropat securea războiului, după 9 luni în care au fost divorțați. Se pare că acum iubirea lor a crescut, lucru care poate fi observat prin gestul impresionant de iubire pe care l-au făcut.

În perioada în care divorțul lor era la stadiul de zvon, Iasmina, partenera lui de viață, a ținut să șocheze făcând o acțiune care lămurea toți apropiații că iubirea lor s-a terminat.

La momentul acela, Iasmina a hotărât să-și tatueze numele lui, din respect pentru dragostea pe care i-o purta, nu numai în suflet. Însemnul pe care și-l tatuase atunci a dispărut după divorț, iar numele celui căruia îi declara iubirea a fost acoperit de un fluture.

Cristian Daminuță s-a împăcat cu fosta sa soție! Care este gestul impresionant făcut de aceștia?

Cristian Daminuță s-a împăcat cu soția sa, după 9 luni în care au fost divorțați
Primul gest de iubire, făcut public de cei doi, după ce au fost divorțați timp de 9 luni

Cum și după ploaie iese curcubeul, așa s-a întâmplat și relația acestora. Cei doi au realizat că sunt suflete pereche și s-au împăcat. Iar, pentru a-i arăta iubitului ei încă o dată cât te mult ține la el, a repetat gestul impresionant pe care-l făcuse și înainte de divorț.

Iasmina și-a păstrat desenul de pe corp, cel care ilustrează un fluture, iar ca pază acum, deasupra lui, stă numele fotbalistului. În semn de respect pentru gestul ei, Daminuță și-a tatuat la rândul lui numele ei.

Citește și: Sofia Vicoveanca a împlinit 77 de ani! Aceasta a dezvăluit secretul care o menține în formă

Citește și: DJ Wanda cumpără haine din portbagaj! Cum am surprins-o

Citește și: După ce Dragnea Jr. și soția sa au fost atacați pe stradă, aceasta a reacționat violent verbal când a auzit sloganul anti-PSD de la un protestatar

Cristian Daminuță este un mijlocaș ce a debutat în Divizia A, în sezonul 2005-2006. Fotbalistul și-a început activitatea la Politehnica Timișoara, într-un meci pe care l-a avut împreună cu echipa sa, împotriva lui Dinamo București.

Anul 2008 a venit cu schimbări pentru el, astfel încât, acesta a decis să se transfere la Inter Milano. În cele din urmă, fotbalistul a revenit în România în anul 2010, fiind un ”împrumut de la Dinamo”, loc în care a performat doar în cadrul a două meciuri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×