Coșul de cumpărături, mai ieftin la Mega Image. Compania reduce prețurile la peste 1.000 de produse

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
30/03/2020, 19:09
Coșul de cumpărături, mai ieftin la Mega Image. Compania reduce prețurile la peste 1.000 de produse
Coșul de cumpărături mai ieftin la Mega Image. Compania reduce prețurile la peste 1.000 de produse. Sursa foto: Pinterest.com

Lanțul de magazine Mega Image a anunțat recent că a redus prețul la mai multe produse de bază. Decizia a fost luată în contextul pandemiei de coronavirus și se aplică la peste 1.000 de produse alimentare și nealimentare, dar și la fructe și legume.

Mega Image a redus prețurile la peste 1.000 de produse

În timp ce unele supermarketuri și hypermarketuri au majorat prețurile la numeroase produse de bază din cauza pandemiei de coronavirus, iată că Mega Image a luat decizia de a stopa orice creștere a prețurilor până la finalul lunii aprilie. De asemenea, lanțul de magazine a scăzut începând de luni, 30 aprilie, prețurile la peste 1.000 de produse.

„Vești bune pentru comunitate! Așa cum am anunțat recent, investim în noi acțiuni pentru a reduce prețurile la raft și depunem toate eforturile, alături de furnizorii noștri, pentru a avea un impact cât mai redus al măsurilor COVID-19 asupra coșului de cumpărături. 

Am redus semnificativ prețurile la peste 1.000 de produse alimentare și nealimentare, cele mai solicitate în această perioadă”, se arată într-o postare de pe contul de Facebook.

Care sunt produsele care vor avea prețuri mai mici toată luna aprilie

Potrivit unui comunicat de presă dat de instituție prin cele 1.000 de produse care vor avea prețuri mai mici se numără cele alimentare de bază, dar și multe nealimentare. De asemenea, prețurile la 150 de fructe și legumele vor fi de acum înainte mai mici.

Concret, compania a micșorat prețurile la toate produsele din portofoliul său, respectiv: lactate, ulei, zahăr, orez, paste, mălai, făină de grâu, băuturi, produse de igienă și de curățenie. Totodată, Mega Image a mai transmis că până la finalul lunii aprilie niciun preț nu va mai crește.

„Peste 150 de produse din categoria legume și fructe dispun în prezent de reduceri semnificative. Monitorizăm atent și asigurăm toți clienții noștri că până la finalul lunii aprilie nu vom mai opera niciun fel de creșteri de prețuri la raft pentru toate produsele

Suntem parte din comunitate și rămânem aproape prin magazinele noastre de proximitate care funcționează prin implicarea și eforturile uriașe ale echipelor din linia întâi”, a mai anunțat compania.

Foarte mulți dintre clienți au fost de părere că Mega Image oricum a mărit prețurile enorm în ultima perioadă ca acum să aibă de unde scădea, în timp ce alții au crezut că este doar o glumă. Compania și-a asigurat încă o dată clienții că prețurile de la raft nu vor crește în perioada următoare.

„Încă de la începutul acestei perioade, foarte solicitante pentru noi toți, am fost extrem de implicați în identificarea de soluții care atenueze impactul asupra prețului final de la raft.

Ne bucurăm te informăm am lucrat, împreună cu furnizorii noștri, pentru a ajusta prețurile la situația de criză și nu vor mai exista creșteri până la finalul lunii aprilie”, a fost răspunsul companiei adresat unui client.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×