Mega Image, linie telefonică prin care livrează produse vârstnicilor! „Sună Mega” se adresează celor peste 65 de ani și persoanelor cu dizabilități

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
24/03/2020, 17:47
Mega Image, linie telefonică prin care livrează produse vârstnicilor! „Sună Mega” se adresează celor peste 65 de ani și persoanelor cu dizabilități GALERIE FOTO
Mega Image livrează gratuit cumpărăturile vârstnicilor. Sursa foto - facebook

Mega Image a alocat o linie telefonică prin care livrează produse vârstnicilor! Retailerul belgian se alătură astfel initiativelor de voluntariat din intreaga tara si pune la dispoziție lina „Suna Mega!” pentru a facilita accesul la cumparaturi livrate gratuit la domiciliu persoanelor cu varste de peste 65 de ani si celor cu dizabilitati.

Mega Image, linie telefonică prin care livrează produse vârstnicilor!

Concret, atât timp cât este în desfășurare starea de urgență cauzată de COVID-19, la numarul de telefon 0800.410.900, care poate fi apelat in mod gratuit, non-stop, operatorii din call-center-ul Suna Mega! vor prelua apelurile persoanelor care se afla in indisponibilitatea de a se deplasa.

În functie de adresa la care locuiesc, aceștia vor redirectiona catre asociatii si organizatii care asigura livrari gratuite cu ajutorul voluntarilor.

„Sună Mega” se adresează celor peste 65 de ani și persoanelor cu dizabilități

Trebuie specificat că inițiativa se desfășoară în mai multe orașe din țară. Vorbim despre Bucuresti, Timisoara, Cluj, Bacau, Iasi, Buzau, Botosani, Slatina, Targoviste, Constanta, Caracal, Pitesti.

Un alt detaliu important este acela că întregul cost al comenzii va fi achitat la livrare, conform bonului fiscal. Toti voluntarii vor respecta regulile de preventie si siguranta prin echipament de protectie.

„In aceste momente dificile, ne dorim sa sprijinim cat mai mult oamenii care au cea mai mare nevoie in comunitatile din care facem parte si sa venim cu solutii sigure pentru ei.

In continuare, siguranta angajatilor si clientilor nostri este foarte importanta, iar aceasta initiativa vine in intampinarea recomandarilor si eforturilor autoritatilor de a limita extinderea COVID-19 la persoanele cu risc crescut de infectare.

Salutam pe aceasta cale initiativele civice pentru ajutorul acestor persoane si apelam, inca o data, la implicarea, responsabilitatea si intelegerea intregii comunitati pentru a trece cu bine, impreuna, peste aceasta perioada”, a declarat Mircea Moga, CEO Mega Image.

Initiativele de voluntariat catre care vor fi redirectionate apelurile si solicitarile primite la linia Suna Mega! sunt in prezent: Directia Generala de Asistenta Sociala Bucuresti (DGASMB), Asociatia Studentilor la Constructie din Bucuresti (ASCB), Geeks for Democracy, Initiativa civica a Angelei Buzuloiu, Asociatia Beard Brothers, Federatia Tinerilor din Bacau, Centrul de Urgente Speciale (in colaborare cu Asociatia CIVITA), Bine Boutique.

Trebuie spus și că retailerul Mega a micșorat programul de lucru, ora de închidere fiind acum 21.00. Se întâmplă lucrul acesta pentru ca toți angajații companiei să fie plecați din magazine și acasă sau cât mai aproape de locuință înainte de ora 22.00, oră de la care se aplică alte măsuri de circulație.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×