Cosmin Cernat spune ce nu s-a văzut la TV în trei sezoane de Exatlon: „Am făcut mai multe injecții”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
28/06/2019, 09:26
Cosmin Cernat spune ce nu s-a văzut la TV în trei sezoane de Exatlon: „Am făcut mai multe injecții”
Cosmin Cernat s-a confruntat cu probleme de sănătate în timpul filmărilor Exatlon. Sursa foto: Libertatea

Prezentatorul show-ului Exatlon de la Kanal D, Cosmin Cernat, a povestit câteva lucruri pe care telespectatorii nu aveau cum să le știe decât de la el. Experiența din Republica Dominicană a fost una frumoasă pentru realizatorul reality-show-ului, dar a avut parte și de o serie de provocări, precum a spus chiar el.

Cosmin Cernat a avut probleme de sănătate în Dominicană

Cosmin Cernat a primit un premiu din partea „Radar de media”, iar acesta a vorbit în cadrul evenimentului despre show-ul care i-a adus această distincție. „Un concurent se putea răni însă nu şi prezentatorul. Pentru a-mi reveni vocea, am făcut injecţii antiinflamatoare cât pentru o viaţă, pentru că pastilele nu funcţionau. Am avut doi medici, unul mexican şi unul cubanez, nişte băieţi extarordinari.

Şi pentru sezoanele acestea am făcut mult mai multe injecţii. Vorbeam mult, tare, pe plajă, în curent, soare, vânt, iar apoi am încercat să controlez totul mai mult şi a fost mai bine”, a declarat Cernat pentru click.ro. Vedeta Kanal D a mai spus că a avut norocul ca familia să fie mereu alături de el pe durata filmărilor show-ului sportiv.

Cernat nu știe dacă va reveni emisiunea Exatlon în grila de la toamnă. Sursa foto: VIP 24

Radu Vâlcan a făcut insolație în Thailanda

Cosmin Cernat nu a răspuns însă la cea mai importantă întrebare: se va mai face un nou sezon Exatlon? Prezentatorul a declarat că nu știe ce planuri au șefii postului unde lucrează și a lăsat să se înțeleagă că el este pregătit pentru formate asemănătoare, în cazul în care Exatlon nu va reveni în grila de programe de la toamnă.

Nu este singurul prezentator tv din România care a făcut sacrificii de dragul telespectatorilor. Radu Vâlcan, cel care a filmat mai multe sezoane ale emisiunii Insula Iubirii în Thailanda s-a confruntat și el cu câteva probleme de sănătate. Vedeta Antenei 1 s-a ales cu o serioasă insolație în timpul filmărilor celui mai recent sezon al reality-show-ului și cu dureri abdominale.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×