Schimbări la Exatlon! Anunțul făcut de Cosmin Cernat la Kanal D

Ana Chivu   
în Stiri mondene
12/05/2019, 10:05
Schimbări la Exatlon! Anunțul făcut de Cosmin Cernat la Kanal D GALERIE FOTO
Cosmin Cernat anunță schimbări la Exatlon Sursa Foto: Facebook

Cosmin Cernat anunță noi schimbări în cadrul emisiunii Exatlon. Prezentatorul a dezvăluit totul după ce Faimoșii au câștigat meciul pentru vilă din seara aceasta. La finele ceremoniei, toți concurenții au luat la cunoștință lucrurile noi. Ce îi așteaptă pe Războinici și pe Faimoși?

Cosmin Cernat anunță noi schimbări la Exatlon!

Câștigul Faimoșilor a adus odată cu el două vești surpriză pentru toți cei din Dominicană. Cosmin Cernat a dezvăluit totul, la încheierea ceremoniei.  „Primul dintre ele este legat de echipa câștigătoare de astăzi, care va avea parte de o surpriză. Al doilea anunț!

De mâine, la Exatlon România, trecem la un alt nivel, la o altă etapă. Așa că vă invit să fiți alături de cei trei Războinici, care astăzi cu umor, o spun din nou, au câștigat baraca, și de Faimoși care astăzi au câștigat vila”, a spus Cosmin Cernat, prezentatorul celei mai urmărite emisiuni sportive, Exatlon.Treceți la următorul nivel! ABia aștept!”, a fost comentariul unui fan.

Cosmin Cernat, anunț despre schimbările de la Exatlon
Cosmin Cernat anunță schimbări la Exatlon
Sursa Foto: Facebook

Războinicii au pierdut din nou vila!

Competiția a devenit din ce în ce mai strânsă, așa că participanții au des diverse confruntări, din cauza tensiunilor venite odată cu împuținarea lor. Premiul și trofeul pentru cel mai bun sprotiv este din ce în ce mai aproape, așa că aceștia poartă dispute chiar și pe teren.

Ediția de pe data de 11 mai a adus o nouă confruntare, astfel și o nouă strategie. Meciul a fost plin de surprize! Când susținătorii echipei albastre credeau că aceștia o să aibă câștig de cauză, tot Faimoșii au punctat. „De acum încolo strategia se va schimba!”, spune unul dintre concurenții Exatlon. Războinicii își doresc să ajungă din nou în vilă. Vor reuși să spargă ”blestemul” vilei? În ediția anterioară, Mihai Berar, unul dintre cei mai uni din echipa Războinicilor, a fost eliminat din competiție.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×