Ce salarii au la PRO TV și Antena 1 Radu Vâlcan și Adela Popescu? Surpriză! Cine câștigă mai mulți bani

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
16/04/2019, 16:15
Ce salarii au la PRO TV și Antena 1 Radu Vâlcan și Adela Popescu? Surpriză! Cine câștigă mai mulți bani GALERIE FOTO
Radu Vâlcan câștigă mai mult decât Adela

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite și râzvnite cupluri showbiz. Cei doi sunt foarte fericiți împreună și au o familie frumoasă, iar profesional nu se poate plânge nimeni, pentru că amândoi încasează lunar salarii foarte mari.

Ce salarii au la Pro TV și Antena 1 Radu Vâlcan și Adela Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan se pot lăuda cu faptul că le merge exprem de bine și din punct de vedere profesional. Prestația ei este destul de bine plătit. Potrivit click.ro, prezentatoarea de la ”Vorbește lumea” este în concediu de creștere al celui de-al doilea, dar a primit de la Pro TV nu mai puțin de 2.000 de euro pe lună pentru două ore și jumătate de emisiune. În schimb, Radu Vâlcan este mult mai câștigat la Antena 1, unde prezintă ”Insula iubirii”. Conform libertatea.ro, prezentatorul de televiziune ar câștiga nu mai puțin de 10.000 de euro, iar negocierea contractului s-a făcut pe termen lund. Deși se poate crede că nu au griji financiare, în condițiile în care încasează salarii frumoase, Adela și Radu sunt chibzuiți.

„Noi suntem pe bune, nu aratam perfectiunea. Si noi ne cautam cele mai ieftine vacante, ne uitam pe meniu cat costa mancarea, nu-ti imagina ca… Avem rate, suntem oameni care muncim pentru banii nostri foarte mult, avem grije de ei (rade) Suntem foarte chibzuiti. De exemplu, eu imi cumpar haine scumpe foarte rar. In rest, imi command pe net, am descoperit si eu recent cumparaturile online. Inainte, daca gaseam un link, si pur si simplu ii trimiteam lui Radu linkul si el facea comanda. El isi comanda mult online, apropo, ii vin colete incontinuu”,a declarat Adela Popescu într-un interviu viva.ro.

Ce salarii au la PRO TV și Antena 1 Radu Vâlcan și Adela Popescu? Surpriză! Cine câștigă mai mulți bani
Ce salarii au la PRO TV și Antena 1 Radu Vâlcan și Adela Popescu? Surpriză!

Adela, despre prima naștere:„În afară de faptul că îmi era greu să urc scările, era totul perfect”

După prima naștere, la revenirea ei, Adela se declara extrem de entuziasmată de întoarcerea sa. „Atunci când am intrat în proiectul „Vorbeşte lumea“ eram deja însărcinată şi îmi propusesem ca maxim în luna a şaptea să îmi văd de drumul meu, să merg acasă şi să îmi pregătesc cuibul cum s-ar zice. S-a făcut luna a şaptea, „nu se poate, nu vreau să plec acum, e frumos, ne simţim bine“.

Şapte luni jumate, opt luni, opt luni şi o săptămână, opt luni şi două săptămâni, până când Radu (Radu Vâlcan, soţul Adelei – n.red.) a zis „Sora mea! (Râde) Hai să mai stăm şi noi pe acasă!“ Dar mă simţeam foarte bine. Fizic, în afară de faptul că îmi era greu să urc scările, era totul perfect, nu mă durea nimic, nu mă simţeam foarte grea, nu îmi era rău, nu aveam nicio problemă. Vobisem cu ginecologul şi îmi spusese să fac ce făcusem şi până atunci, totul decurgea perfect, aşa că am stat în emisiune până cu foarte puţin înainte să nasc”, a spus vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×