Mesajul emoționant postat de Adela Popescu de ziua lui Radu Vâlcan. FOTO

Ana Chivu   
în Stiri mondene
09/02/2019, 18:08
Mesajul emoționant postat de Adela Popescu de ziua lui Radu Vâlcan. FOTO GALERIE FOTO
Adela Popescu, mesaj emoționant de ziua soțului! Ce i-a mărturisit vedeta?

Adela Popescu a postat un mesaj extrem de emoționant pe o rețea de socializare cu ocazia zilei soțului ei, Radu Vâlcan. Actrița i-a mărturisit câteva lucruri superbe tatălui copiilor săi. Cei doi pare că sunt într-o relație de o eternitate, fanii nu-i știu unul fără celălalt.

Aceștia au reușit să se căsătorească și să facă și doi copii. Vedetele uimesc prin felul în care își împărtășesc dragostea zi de zi, pe rețelele de socializare, oferind urmăritorilor scene din povestea lor de iubire.

Adela Popescu, mesaj pentru ziua soțului: „e tot ce mi-am dorit

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt printre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbizz. Actorii și-au ținut povestea de dragoste destul de departe de micile ecrane, cu toate că se află de ani buni în lumea publică.

Mesajul Adelei Popescu pentru soțul ei, Radu Vâlcan
Mesajul Adelei Popescu pentru soțul ei, Radu Vâlcan

„Acum șase ani aveam doi câini, patru vacanțe la activ, multe dimineți cu cafea și nopți cu filme, înghețată și vin roșu. Acum avem doi puiuți, multe nopți nedormite și la fel de multe dimineți cu cearcăne. Dar e tot ce mi-am dorit. ❤️ La mulți ani, bătrânelule!”, a fost mesajul Adelei Popescu pentru Radu Vâlcan, de ziua lui de naștere.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, părinți de două ori

Adela Popescu a devenit mamă pentru a doua oară, iar familia pare din ce în ce mai unită și fericită. Actrița a născut al doilea băiețel în luna decembrie a anului trecut, acum, pregătindu-se de creștinarea micuțului. „Așteptăm să se mai încălzească. Am făcut lista deja, cred că vor fi în jur de 80 de invitați. Toți apropiați și dragi. Acum ne gândim la o locație potrivită. Fratele meu mai mare are o trupă de coveruri, de care se ocupă în timpul liber, și i-am smuls promisiunea că ne va cânta și nouă la botez.

Cu siguranță vom mai pregăti surprize pentru invitați, dar în clipa asta chiar nu am stabilit nimic. Un lucru e clar, avem „poftă’ de distracție. Dacă tot nu avem timp să mergem la club, măcar la petrecerea noastră să dansăm până nu mai putem! Data nu e stabilită nici ea, așa cum spuneam, ne dorim să se mai încălzească”, a povestit Adela Popescu, pentru Libertatea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×