Adevăratul motiv pentru care Adela Popescu a renunțat la muzică: „E complicat”

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
07/02/2019, 16:15
Adevăratul motiv pentru care Adela Popescu a renunțat la muzică: „E complicat” GALERIE FOTO
Adela Popescu a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la muzică

Adela Popescu s-a retras din industria muzicală. Prezentatoarea TV are doi copii, dar acest lucru nu o împiedică să-și continue cariera în televiziune. Artista care s-a retras din trupa DJ Project a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a renunțat la muzică.

Artista a recunoscut că nu mai are timp să meargă în turnee cu trupa pentru că trebuie să se ocupe de cei doi copii. „E complicat. Dacă scoți o piesă, iar ea intră pe radio, trebuie să te duci la concerte cu ea, ca să scoți bani. Or eu nu am timp să merg la concerte în acest moment”, a declarat Adela Popescu.

Adela Popescu a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la muzică

Întrebată dacă mai cântă măcar acasă, fie atunci când este singură, fie când cei mici se află prin preajmă, Adela Popescu a răspuns: „Nu prea le cânt. E greu în această perioadă. Pe cel mic aproape că ajung să-l ignor, ca să nu-l fac să sufere pe Alexandru, care la vârsta asta înțelege mai multe. Îl alăptez pe Andrei, îl pun în pătuțul lui și mă întorc repede la Alexandru.”

Adela Popescu, alături de Radu Vâlcan
Adela Popescu, alături de Radu Vâlcan

Prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea formează, alături de Radu Vâlcan, unul dintre cele mai invidiate cupluri din showbiz-ul din România. Adela Popescu a născut recent cel de-al doilea copil, iar Radu o susține și este alături de ea în fiecare clipă. Cei doi plănuiesc să se mute în casă nouă, iar acest lucru se va întâmpla, cel mai probabil, la vară.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt în căutarea unei bone. Cei doi nu prea mai au timp să se ocupe de problemele personale și caută cu disperare pe cineva care să aibă grijă de copii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×