Când începe sezonul 5 din Insula Iubirii, show-ul realizat de Antena 1

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
31/01/2019, 18:15
Când începe sezonul 5 din Insula Iubirii, show-ul realizat de Antena 1 GALERIE FOTO
Sezonul 5 din Insula Iubirii începe în primăvară

Sezonul 5 din Insula Iubirii, realizat de Antena 1, va începe mult mai devreme decât de așteaptă fanii emsiunii. Potrivit surselor Click, întreaga echipa s-a deplasat la începutul lunii februarie în Thailanda, pentru a aduce pe ecrane sezonul 5 al reality-show-ului matrimonial în primăvata anului 2019.

Așadar, producătorii au hotărât că este mai bine să se filmeze două sezoane, 4 și 5, unul imediat după altul. Unul dintre cei care au dat de înțeles că Insula Iubirii va veni mai devreme în atenția publicului este Radu Vâlcan, gazda emisiunii.

Sezonul 5 din Insula Iubirii începe în primăvara anului 2019

Prezentatorul a dat indicii pe contul său de Instagram că a fost plecat de la începtul lunii februarie, până în luna martie. Radu și-a publicat 5 februarie că a ajuns pe pământ străin, și apoi pe 14 martie a scris că se întoarce acasă, publicând o poză din avion.

În cele două sezoane, ispitele masculine și feminine au fost schimbate, pentru a nu fi aceleași, însă și producătorii se gândesc deja la încă un sezon, pe care să-l filmeze anul acesta, așa că, probabil, urmează alte spite care vor încânta publicul. „Este cel mai intens, cel mai tare sezon de până acum. Este ceva ce nu s-a mai văzut, nu numai în această emisiune, ci și în România, o spun cu mâna pe inimă. Sezonul patru va fi cu mult peste așteptările telespectatorilor. Va fi ceva extraordinar”, a declarat Radu Vâlcan.

Când începe sezonul 5 din Insula Iubirii, show-ul realizat de Antena 1
Gojam a trecut de la concurent, la ispită, în sezonul 5

Ceea ce va fi surrinzător despre ispitele masculine constă în faptul că telespectatorii se vor reîntâlni cu doi bărbați controversați din sezonul anterior. Mai exact, un fost concurent din Insula Iubirii 4 a dorit să se întoarcă în Thailanda.

2 ispite masculine se reîntorc în reality-show-ul matrimonial

Acesta a trecut de la rolul de concurent, la rolul de ispită. Este vorba de Ionuț Gojman, care se întoarce să le ofere testul adevărului și altor cupluri care vor să-și testeze fidelitatea. Al doilea este Mircea Moldovan, ce a stârnit episoade tensionate printre concurente. De menționat este că a fost lansat deja filmulețul în care noile cupluri sunt prezentate succint. În promo nu le este arătată fața, însă sunt dezvăluite câteva lucruri despre ei.

Când începe sezonul 5 din Insula Iubirii, show-ul realizat de Antena 1
Unul dintre ispitele masculine care revin în show este Mircea Moldovan

„Eu sunt un om simplu, care s-a îndrăgostit de o divă, nu, până la urmă? Asta e!, „Chiar nu mă așteptam la așa ceva, mai ales din prima zi!”, „Există dragoste la prima vedere!”, „Pot să bag mâna în foc pentru el! V-am zis de la început!”, „Am simțit nevoia s-o pup, s-o iau în brațe, s-o țin de mână…”, „Eu am venit aici să mă îndrăgostesc”, au fost replicile noilor concurenți de la reality-show-ul matrimonial care a adunat în fața ecranelor mulți români.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×