Adela Popescu nu e prima soţie a lui Radu Vâlcan! Starul TV a mai fost căsătorit cu o femeie celebră. GALERIE FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Monden
26/05/2017, 22:16
Adela Popescu nu e prima soţie a lui Radu Vâlcan! Starul TV a mai fost căsătorit cu o femeie celebră. GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Adela Popescu şi Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu un an, după cinci ani de relaţie, însă actriţa nu este prima soţie a lui Radu.

Vâlcan a fost căsătorit cu o tînără foarte frumoasă, pe nume Tereza. Aceasta s-a mutat acum în Grecia, însă păstrează legătura cu prietenii pe care îi are la noi în ţară, iar preferatul acesteia este, de departe, Hora Brenciu.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

În 2003, Radu şi Tereza au devenit un cuplu. Timp de patru ani, cei doi au împrăţit şi bune şi rele şi chiar au mers în faţa altarului. Nimic nu durează o veşnicie însă, iar în 2007 cei doi şi-au spus adio şi şi-au văzut de viaţă.

Tereza s-a recăsătorit şi ea şi chiar a devenit mămică. Pasionată de sport şi călătorii în aer liber, aceasta şi-a găsit acum soţul perfect, care este redactor-şef al unei publicaţii de ciclism.

Închide ×