Insula iubirii, gazda erotismului! Noua ispită feminină a rămas în sânii goi în fața lui Ionuț Gojman

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
01/10/2018, 13:30
Insula iubirii, gazda erotismului! Noua ispită feminină a rămas în sânii goi în fața lui Ionuț Gojman GALERIE FOTO
Insula iubirii din sezonul 4 aduce scene fierbinți în Thailanda

Una dintre cele mai îndrăgite emisiuni, „Insula iubirii”, dezvăluie în episodul 9 al sezonului 4 imagini de neuitat. Unul din cei care au avut plăcerea să vadă în detaliu a fost partenerul Mirelei, Ionuț Gojman.

Fericitul îndrăgostit din Thailanda a avut ocazia să vadă noua ispită feminină venită pe insulă în toată speldoarea. Flore Salalidis a rămas în sânii goi în fața iubitului Mirelei.

Insula iubirii, prilej de dezmăț

Cea mai controversată emisiune a momentului aduce pentru public clipe erotice dintre un partener al cuplului dezbinat de cele două locații din Thailanda și noua ispită seducătoare, Flore Salalidis.

Pe parcursul episoadelor sezonului 4, cuplul format din Mirela Baniaș și Ionuț Gojman a arătat mici probleme care ar putea indica despărțirea la sfârșitul show-ului. Ionuț a avut parte de o întâlnire aparte cu noua ispită care a apărut foarte sexy în fața acestuia.

Întâlnirea dintre Flore Salalidis și Ionuț Gojman, care s-a terminat destul de erotic
Întâlnirea dintre Flore Salalidis și Ionuț Gojman, care s-a terminat destul de erotic

Flore, îmbrăcată doar cu o rochiță  foarte scurtă, care îi lăsau formele să zburde în privirile tuturor, și cu două bretele prinse de după gât. Bretele care s-au desprins de multe ori în timpul mesei cu Ionuț, spre deliciul bărbatului.

Flore Salalidis, noua ispită feminină de la Insula Iubirii
Flore Salalidis, noua ispită feminină de la Insula Iubirii

Astfle, blonda a arătat mai multe decât ar fi crezut Ionuț că ar primi la prima vedere cu Flore. ”Zici că nu suntem la întâlnire, parcă am fi la croitorie”, a spus în momentul întâlnirii Ionuț Gojman.

Insula Iubirii sezonul 4

Petrecerile băieților de la Purimuntra, Thailanda
Petrecerile băieților de la Purimuntra, Thailanda

Emisiunea prezentată de Radu Vâlcan aduce în fața telespectatorilor povești uimitoare de viață, scene fierbințo, discuții, lacrimi și păreri de rău. Petrecerile date pe cele două insule sunt conjunctura perfectă pentru ca ispitele și concurenții să se apropie și să-și testeze cu adevărat fidelitatea, încrederea în partener și iubirea pe care o exclamă la interviurile de prezentare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×