Semne de împăcare pentru Bianca Drăgușanu și Victor Slav: „Te iubesc!”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
01/10/2018, 12:41
Semne de împăcare pentru Bianca Drăgușanu și Victor Slav: „Te iubesc!” GALERIE FOTO
Cuplul Drăgușanu-Slav dă semne de împăcare

Bianca Drăgușanu și Victor Slav pare că se gândesc la o împăcare. Noua postare de pe un site de socializare a blondinei a scos în evidență un mesaj deosebit pentru tatăl fetiței sale, cât și pentru micută. Totul s-a întâmplat chiar de ziua Sofiei Natalia.

Cei doi au precizat în nenumărate rânduri că ceea ce s-a întâmplat cu ei nu o va afecta niciodată pe fetița acestora, așa că sunt și vor fi prezenți în viața ei la cele mai importante evenimente.  Prin urmare, cei doi s-au întâlnit recent la ziua copilului lor, prilej oportun pentru a face o fotografie.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav se mai iubesc?

Zilele trecute a fost aniversarea micuței Sofia Natalia, moment în care cei doi părinți și-au făcut apariția, dat fiind faptul că divorțul dintre ei să nu fie un eveniment atât de trist pentru fetiță. Cu toate că și-au spus „Adio!”, Bianca și Victor încearcă să păstreze o relație de familie cât se poate de unită, pentru ca Sofia să nu simtă distanța atât de tare.

Mesajul trasnmis în mediul online de Bianca Drăgușanu
Mesajul trasnmis în mediul online de Bianca Drăgușanu

În fotografia postată de fosta gazdă a emisiunii de dragoste „Te vreau lângă mine” se observă clar un mesaj. Blonda a scris în poză : „Te iubesc!”, mesaj care nu se știe dacă este atribuit tatălui fetiței, Sofiei Natalia sau amândurora. „Da, este copilul nostru, este normal să avem grijă împreună de el. Bineînţeles că ţinem legătura. 

Victor Slav alături de fiica acestuia, Sofia, de ziua micuței
Victor Slav alături de fiica acestuia, Sofia, de ziua micuței

Suntem prieteni în afară de orice. În afară de faptul că suntem părinţii acestui copil, suntem prieteni şi avem o comunicare foarte bună. Victor este un bărbat foarte matur şi un tată foarte bun”, a declara în trecut Bianca Drăgușanu pentru a clarifica relația cu tatăl copilului său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×