Cum a ajuns să arate Emilia Popescu, la 5 ani după ce „Dansez pentru tine” a ieșit de pe post

Sandra Popescu    Ana Chivu   
în Stiri mondene
02/10/2018, 00:03
Cum a ajuns să arate Emilia Popescu, la 5 ani după ce „Dansez pentru tine” a ieșit de pe post GALERIE FOTO
Jurata de la emisiunea de dans a ajuns din nou la teatru

Emilia Popescu, la 5 ani de la ultima difuzare a show-ului „Dansez pentru tine”, arată total schimbată. Una dintre cele mai iubite actrițe din România a ținut locul de jurat al emisiunii de dans până la ultimul sezon din 2013. Aceasta a povestit că participarea nu i-a adus multe lucruri bune, ba chiar a recunoscut că, din păcate, după acest proiect, lucrurile s-au schimbat total în viața ei.

De asemenea, a dezvăluit și că unii regizori urăsc actorii, pentru că au deja o imagine creată. Actrița a muncit enorm în cadrul emisiunii a cărei gazdă era Ștefan Bănică Jr., profesional i-a mers destul de bine până la sfârșitul show-ului, dar viața i-a oferit multe alte lovituri în viața personală.

Emilia Popescu, poveste de viață

După finele emisiunii de dans, Emilia Popescu și-a continuat cariera, deși a părut plină de necazuri care o apasă în primele luni după „Dansez pentru tine”. Actrița, care a făcut ravagii pe micile ecrane în anii ‘90, așa că ales să se întoarcă la marea dragoste, teatrul, după terminarea celor 14 sezoane de jurat.

Viața s-a schimbat pentru Emilia Popescu, a ajuns din nou la prima iubire, teatrul
Viața s-a schimbat pentru Emilia Popescu, a ajuns din nou la prima iubire, teatrul

Sistemul te face să ajungi sa spui «da» cu toată gura. Dacă e atât de greu să supravieţuieşti de la o lună la alta, da, banii sunt importanţi. În condiţiile în care un salariu la o Trattoria e de 20 de milioane şi eu am tot atât la teatru, da, sunt importanţi. Şi sunt invidiată că am salariul atât de «mare», alţii îl au mult mai mic.

Emilia Popescu alături de fiica sa
Emilia Popescu alături de fiica sa

Nu e normal. Trebuie să ai un salariu civilizat. Noi nu jucăm de câţi bani avem pe statul de plată pentru că atunci s-ar închide teatrele. Pe de altă parte, există şi mulţi actori slabi şi lipsiţi de bun-simţ şi care ar juca la fel de prost oricâţi bani le-ai da. Şi întrebarea e de ce sunt angajaţi în teatru?“, a declarat în trecut Emilia Popescu într-un interviu pentru Adevărul.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×