Alina Binder, viitoarea soție a Principelui Nicolae, amănunte despre viața ei

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
01/10/2018, 00:00
Alina Binder, viitoarea soție a Principelui Nicolae, amănunte despre viața ei GALERIE FOTO
Alina Binder, amănunte despre viata ei

Alina Blinder va fi soția Principelui Nicolae. Iată câteva amănunte despre viața ei. Cu toții ne-am întrebat cine este, de unde vine câți ani are și cu ce se ocupă, așa că toate aceste aspecte trebuie lămurite. Viitoarea soție a Principelui, are 30 de ani. Datele de pe contul său de socializare relevă că aceasta a fost absolventa Colegiului Național I.L Caragiale, mai apoi a Școlii de Muzică și Arte Plastice din Capitală și, în cele din urmă, a unui master în Relații Internaționale, în cadrul SNSPA. Începutul ei în câmpul muncii a fost la Asociația Aviatorilor, unde s-a ocupat de relația cu presa. Toți cei în prejma cărora a stat, o descriu ca fiind o persoană cu o educație aleasă, cu un fundament foarte bun.

Alina Binder, amănunte despre viața ei

Alina Binder, viitoarea sotie a Principelui Nicolae, delatii despre viata ei
Alina Binder, alături de viitorul ei soț, Principele Nicolae

„Alina este o persoană foarte specială pentru mine și îmi doresc ca împreună să pășim într-un nou și asumat capitol al vieții noastre…De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moștenit de la familiile noastre vor construi piatra de temelie a unui viitor fericit împreună„, a declarat Principele Nicolae despre viitoarea sa soție.

De asemenea, acesta a mai susținut și că amândoi au cerut acordul părinților lor înainte de a face toate pregătirile pentru marele eveniment. Nicholas Roumanie Medforth-Mills a mai spus și că viitorii socrii s-au bucurat enorm pentru decizia lor. „Am cerut acordul părinților domnișoarei Binder, aceștia dându-ne încuviințarea ți bucurându-se alături de noi. De asemenea, am împărțit fericita veste bunicului meu, Majestatea Sa Regele Mihai și a familiei. Suntem încântați că am primit binecuvântările și mesajele lor de felicitare„, a mai spus fericitul viitor mire.

Iar, după cum mai sus am vorbit despre unirea destinelor celor doi și reacțiile familiilor lor la primirea veștii, acum să vedem când au hotărât aceștia să se arate în public. După ce Alina a fost, timp de 6 ani de zile, Sebastian Blaga, partenera fiului fostului co-președinte PNL,  presa nu a mai zărit-o în compania altui bărbat. Însă, așa a stat situația până în 2016, când s-a afișat la brațul Principelui Nicolae, la botezul copilului Prințului Jean de Orleans.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×