Angela Similea a pierdut averea celui de-al patrulea soț

Maria Cristina    Ana Chivu   
în Stiri mondene
09/11/2018, 23:24
Angela Similea a pierdut averea celui de-al patrulea soț GALERIE FOTO

Cântăreața Angela Similea a dus o luptă aprigă pentru averea fostului ei soț cu cumnatul acesteia. Vedeta a pierdut recent procesul cu Gabriel Surdu, fratele fostului soț. Iubita cântăreață a pierdut nici mai mult nici mai puțin de o casă și un teren de 6.500 de metri pătrați de lângă Iași. Victor Surdu, fostul soț, moștenise această proprietate de la mama sa, care a decedat în anul 2002.

Interpreta a avut povești întortocheate de dragoste. Toate cele patru căsătorii au făcut-o să treacă prin trăiri extreme. Ultima căsătorie, cea cu Victor Surdu, a fost cea mai gra de dus, dat fiind faptului că bărbatul a murit din cauza unui cancer pancreatic. Averea omului politic, fostul soț, a fost pierdută de interpretă în favoarea cumnatului său, Gabriel Surdu.

Angela Similea, luptă grea pentru o proprietate

Interpreta era co-proprietară a casei din Iași a fostului soț Victor Surdu alături de fiicele sale: Monica Ștefania și Afrodita Victorița. Vedeta a fost prezentă în proces alături de cele două fete. Lupta grea pentru iubita cântăreață s-a sfârșit. Judecătoria Iași a decis ca proprietatea respectivă să fie în totalitate a lui Gabriel Surdu, fratele fostului soț al Angelei Similea. Clipe grele au fost pentru interpretă la finalul sentinței. În urma câștigului, Gabriel Surdu a spus că ar vrea să ridice la locul acela un cartier de vile. Acesta va veni ca urmare a celei pe care a ridicat-o în apropiere cu ceva vreme în urmă.

 Angela Similea, fotografie de colecție
Angelea Similea lupta pierduta pentru averea sotului

Căsătorii nereușite

Înainte de căsătoria cu Victor Surdu, cauză a luptei pierdute de acum, a fost mariajul cu olandezul Jan Hilgen. Căsnicia celor doi a durat 17 ani, din 1974 până în 1991. Totul s-a sfârșit din cauza problemelor cu alcoolul pe care le avea olandezul. „Ei bine, soţul meu, deci, venea târziu, marcat de această boală, eu consider că e o boală de care n-a putut scăpa, băutura, şi mă apostrofa: «Ce eşti tu? Cine eşti tu? Tu eşti un nimeni, un rahat…». Eu nu mai cântam, nu mă mai chema nimeni, stăteam încremenită, perplexă de ceea ce vedeam la televizor, cu genunchii adunaţi sub mine pe o canapea…Iar el mă apostrofa cu dispreţ. A şi plecat până la urmă”, a scris Angela Similea în cartea sa biografică „Angela-cântec și rugă”.

După nereușita mariajului cu Hilgen, i-a dat o șansă iubirii lui Victor Surdu. Fostul soț, Jan, și-a găsit dragostea în femeia numită Sanda, directoare de serviciu în cadrul Autorității Naționale pentru Cercetare Științifică. Din păcate, olandezul a avut câteva mari probleme cu legea la începutul anilor 2000. „În 1998, din postura de director general al reprezentanţei din Bucureşti a firmei “Tehnical Transactions International Establishment”, Hilgen a fost cercetat penal pentru obţinerea frauduloasă a două credite bancare. Primul credit era de 480.000 de dolari, contractat în 1993, iar cel de-al doilea, de 622.000 de dolari, luat în 1995. Ca urmare a neachitării lor şi prin neplata dobânzilor, prejudiciul creat de Hilgen s-a ridicat la 1,7 milioane de dolari”, a scris prea în timpul evenimentelor.

Victor Surdu

Mariajul Angelei Similea cu Victor Surdu, om politic, a durat 12 ani. Totul s-a sfârșit pritr-un eveniment tragic. Un cancer pancreatic a făcut-o pe artistă să rămână în loc. Pierdearea suferită a fost imensă, cu atât mai mult cu cît a rămas și cu mari datorii după moartea acestuia.

Angela Simile apierde lupta pentru proprietate a fostului sot
Angela Similea alături de soțul ei, Victor Surdu, om politic.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×